Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Prototype View PostRuzno je imati takvo misljenje o teretani. Ako se hoces oblikovati, teretana tj oni silni tegovi ti nece pomoci nimalo ako se pritom ne hranis kako treba. Trenirati je lako, jesti zdravu hranu je tezi deo. Ja i pored teretane trcim, nije dovoljno imati samo sportske aktivnosti. Tako nesto obicno kazu likovi od 70kgLast edited by Adin; 25-01-14, 22:17.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostJako postujem ovaj post. Nemas ideju koliko ima takvih likova. To ti je Johnny Bravo stil Ja redovno treniram noge, mada i ne moram. Svako ima neku grupu misica izrazenu, tj prirodno je jak u ledjima, ramenima, nogama... meni su noge najaci deo. O tome se barem ne brinem.
Ali mi je to uvek bilo najzanimljivije, trcim na onoj traci, posmatram tipove, a posebno se smejem takvim likovimahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Nemam problema sa trčanjem, prestignem te kad oćeš, na osnovu tvoje veličine.Last edited by miloolja; 25-01-14, 22:20.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Adin View PostVjeruj mi da je podržavam mnogo ljude koji idu u teretanu i oblikuju se, ja sam apsolutno za ali kad znam da danas 90 % njih se kljuka nekim tabletama da bi dobio neke mišiće meni bude smiješno, sve što je prirodno maximalno podržavam, sport, terentana aposloutno sve. Samo kažem da nije teretana jedini način da se obikuješ.Last edited by Prototype; 25-01-14, 22:23.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostZnam, isla sam u teretanu i sad bi trebala ponovo da krenem
Ali mi je to uvek bilo najzanimljivije, trcim na onoj traci, posmatram tipove, a posebno se smejem takvim likovima
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNadam se nisi jedan od onih cura koja trci malo na traci, uradi koju vezbu za noge, mozda se zajebe pa uradi i koji trbusnjak i tako svaki trening Mnoge cure se boje da nabace mnogo misica ako krenu raditi bench press i slicno, a to je realno nemoguce jer u telu imate premalo testesterona. Nije vam telo adaptirano za tako nesto. Sve one bodibilderke se kljukaju testesteronom, nebili izgledale onako kako izgledaju.
Posto nisam imala pojma sta treba da se radi, kako treba, ja sam jednostavno uzela polulicnog trenera nije stalno sa mnom, ali mi pokaze sta treba da radim, kontrolise i vodi mi treninge
Meni je to super odgovaralo posto ne razmisljam, slusam sta mi on prica, a mozak iskljucimhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNemam problema sa trčanjem, prestignem te kad oćeš, na osnovu tvoje veličine.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostProbao sam klizati i umalo se nisam izlomio citav
Jos sam kao bila izmedju druga i drugarice, oni me pridrzavaju da ne padnem, ali to meni nije smetalo da poljubim led
posle toga sam ostatak termina drzala onu ogradu...da ne padnehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment