Djaba to, kad topovi ne rade kod nas kad dodju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Petra View PostHvala, sad mi je jasno, to je zato sto ja nisam strucnjak za tenis, sto jeste tacno
Nisam znala da i onda ide brisanje
Sutra nas ocekuje grande finale, nadam se dobrom tenisu, neizvesnom mecu.
Valjda je post sad zadovoljavajuci
Posto postoji velika mogucnost da nam se ovo obrise nastavicemo ovdje
Ne bi trebalo na osnovu manjaka kvaliteta da se brisu postovi osim ako nije klasicno trolovanje ali to nije bilo ali opet nismo bas najbolje pricali o Wawi i moguce da je to zasluzilo brisanjeLast edited by DinoFC; 25-01-14, 17:13.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostPosto postoji velika mogucnost da nam se ovo obrise nastavicemo ovdje
Ne bi trebalo na osnovu manjaka kvalitet da se brisu postovi osim ako nije klasicno troloovanje ali to nije bilo ali opet nismo bas najbolje pricali o Wawi i moguce da je to zasluzilo brisanje
Ako se i to ne sme onda je ovo pravi sportski forumsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostNista ruzno nisam napisala o Stanu, samo iznela svoje misljenje da nema sanse da pobedi
Ako se i to ne sme onda je ovo pravi sportski forum
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNe smije, dozvoljene su provokacije i iznošenje mišljenja o Goatereru (napisao bih nešto drugo ali ne smijem ), ostalo ne dolazi u obzir i podložno je brisanju kao sadsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment