Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To je još i sjajno, da vidiš neka sledeća dela... "Crvenkape" su tek... ne znam šta...
A bio je kul lik..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja sam Kandze pročitala pre jedno 5 godina, onako za jedno popodne, na plaži.
I sećam se da nisam shvatila da li je ta ženska osoba o kojoj piše realna ili samo plod njegove mašte.
Ipak, ostao mi je u glavi jedan citat, toga se uvek setim kad se probudim nekog lepog, sunčanog dana.
Nije za svačije uši, ali je skroz u Markovom stilu: "A dan je bio takav da mi se dizala .... pri pogledu na bilo šta obasjano suncem."
Inače, volim da pročitam ponešto od savremene književnosti, uglavnom izdanja Geopoetike. Sve nešto mislim, da proverim sebe kad postanem baka jesam li u tom delu prepoznala budućeg klasika književnosti.Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Marka sam strašno gotivila... pišem u prošlom, jer ga nešto dugo nema i ne znam šta radi. One emisije koje sam slušala i gledla sa njim, sa velikim uživanjem sam pratila, delovale su kao melem na moje rane, jer šta je on prčao to sam ja mislila. U pitanju je politika, za neupućene.
Kandže sam pročitala jako davno i bilo mi je nešto sasvim novo u drugačije, čak i od onog kakvog sam ga uslovno rečeno poznavala. Crvenkape sam ostavila posle 1/3 knjige.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Da mi se Shminka zahvališ zato što mislim na tvoje zdravlje.. prestao si onoliko kafe da piješ
Originally posted by shminkasigpic
Comment
-
Otišli dvojica mojih kolega u Miločer, poslom. Kažu jutros tamo 18 C, a danas se šetali u kratkim rukavima.
Ne znam da li više mrzim njih ili ovu magluštinu i smog u BGu.sigpic
Comment
Comment