Primam prijedloge za novi Bojanin avatar.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nesto originalnijehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Nisam se sa tobom kladila a i to je vec vidjenohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Maja prerano pocela da trazi avatarhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Legenda ovdašnja prebrzo u zaborav pade, malo ko se obradova, niti mu koju reč uputi
Originally posted by pecaros View Post
tuta bugarin - 07.03.2013
nešta stao pase mislu
kadono ove godine pada osmi mart
sedmog liga osmog liga
jar
sećam se
ima ti otog dvaespe tries godina
a možbi i šire
kad je jempu jednom prilikom isto tako takodžer bijo neki žemski praznik
nešta ono sosmi mart i takoto
i
dadnuli ti ovde kod nas neki ples u domu kurture i omladine
mada ne razumem kakoli to dvoje moredu didu zajedno toes kurtura i omladina
al ajsa
nije važno
i
podseti me
štasam počo
desam ono stao
štasam teo datikam
ada
dadnuli tioni muziku sples
sve to zbog radi tog nekog žemskog praznika
pa je precednik mesne zajednice pajo proglasijo opšte vanredno stanje
toes pio dvaespet dinara ondašnji plaša
sokovi deset
ondašnji dinara
sve duplo jeptinije nego u prodavnicu
pa tijetu došlo tolko naroda bilo i razglas i žemske i muzika iono sa zvučnjacima i sve
a
pre kolceta dabome dadnuli neki kurturat ples toes ono na nivou
i tuti mene bila dopala jedna od sto kila
nije štoje obilata a itoje
al kad stisne priatelju
omak svatiš štaje borba za goli žiot ai vazduh
dabi bilo još i gore tad je u modi bijo neki ples
meščini
stiskavac
al samo mešoviti parovi razumese
ane ko danas
bošoprosti