majo tebi je ja mislim odavno istekla kazna, ali dobro ako ti se toliko svidja golisavi Novak samo ti furaj nemam ja predrasuda
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Dajte ljudi gorski vijenac u bilo kom formatu na netu
Comment
-
Last edited by miloolja; 08-02-13, 21:21.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jedno prelijepo elektronsko izdanje
http://www.ziddu.com/download/620685...jenac.zip.html
A u ruke Mandusica Vuka
Bice svaka puska ubojitasigpic
Comment
-
Retko šta ovde čovek može pametno da čuje
Magistrirala u SAD, a kod zloglasne profesorke u Srbiji polaže ispit tri godine
Stvarno za nevericu...rubriku verovali ili ne...
U pitanju je Geografski fakultet i evo šta čuvena profesorka pita
Pitanja zbog kojih se pada
Jedna od studentkinja (ime poznato redakciji) koja je godinama muku mučila sa ispitom profesorke Pavlović javila se redakciji “Blica“ i ukazala na neke od podataka koje profesorka zahteva da studenti znaju i zbog kojih su mnogi masovno padali na ispitima. Evo šta student geografije, između ostalog, mora da zna:
- U toku Drugog svetskog rata uništeno je 61,9 odsto konja, 55,5 odsto goveda, 63,3 odsto ovaca, 57,7 odsto svinja. Uništeno je i 2.250.000 bicikala.
- Kukuruzom je 1955. bilo zasejano 1.474.000 hektara, a u 1994. 1.396.000 hektara.
- U Jugoslaviji ima 4.504.000 stabala breskve, 54.500.000 stabala šljive, 7.768.000 kruške, 1.885.000 stabala kajsija...
- U vodama našeg dela mora ulovi se oko 264 tone ribe. Ukupan ulov slatkovodne ribe 1995. iznosio je 6.229 tona.
- Kod nas postoji 205.000 košnica, 25.591.000 komada živine.
- Važnije pruge: Bor-Crni Vrh (20,6km), Kučevo-Brodice (16km), Kačanik-Vrbeštica (30,4km).
- Crnu Goru je 1939. posetilo 15.012 turista (12.403 domaćih i 2.609 inostranih).
- Pet do šest metara kvadratnih površine plaže dolazi na jednog kupača.
Da sam ja imala ovakvu....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Mi profesora geografije zakljucavali u orman Svi petice imali I onda je podneo krivicnu prijavu protiv nas...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ja sam u osnovnoj imala jednu luđakinju
Ali nije mi mogla ništa...sigpic
Comment
-
Jel ima neko da mi da neki sajt na kome mogu pronaci sto vise o caru dusanu,njegovim osvajanjima,ratnim uspesima,donosenju zakona,uopsteno o delima koja je napravio
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostJel ima neko da mi da neki sajt na kome mogu pronaci sto vise o caru dusanu,njegovim osvajanjima,ratnim uspesima,donosenju zakona,uopsteno o delima koja je napravioIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment