Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by pecaros View PostEh kuvarice draga, tortilja se pravi od krompira i luka, nazalost krompir u paelju ne ide.
drugo, paelja je španska, pa ko velim Ferer Španac itakoto....
a treće probaj... nećeš se pokajati.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Bolje Milan, nego Real.... ili ne daj bože Teri http://www.sportklub.info/forum/show...l=1#post935900
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
et
uzmimo na primer čuveni ljubavni trougao
a bilo tijeto i na filmu:
tarzan džejn ioni čita
tuta bugarin
Kako je nekad sve bilo lepse i bolje, i tenis i teniseri, bogami i teniserke. Nekako su i loptice bile zuce, i cupavije, ove sad garant idu na depilaciju. A podloge sto su bile, trava zelenija, socnija, stoka je pasla nisi morao ni kositi. Tek oni prasnjavi tereni, milina jedna, ostavis dvojicu na treningu dva sata, posle ih bacis u korito da razaznas im likove. I zlato je nekako sjajnije bilo, a shodno tome i ondasnja zlatna era teniska blestavija od ove danasnje. A igra, milina jedna, udri servis, trci na mrezu pa ako je uhvatis dobro, ako ne drugi put ces. Mogao si tako vasceli dan, nemas se sta zamarati. Eh, kako je nekad bilo, kad se samo setim, ovo sad jad i beda, al sve napreduje, pa ce valjda i ovaj tenis, za pocetak radi ubrzanja- ledena podlogaLast edited by pecaros; 24-01-13, 22:20.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa ne znam kakvi ste ti i Larisa kuvari, ali prvo, u kulinarstvu nema ograničenja ni limita, te naravno da krompir MOŽE u paelju (onoliiiko recepata),
drugo, paelja je španska, pa ko velim Ferer Španac itakoto....
a treće probaj... nećeš se pokajati.
Valensijka paelja (prava ;) ) Ide ovako: piletina, zečetina, pasulj, paradajz sos, boranija, artičoke- ako je sezona i puževi. I naravno, pirinač.
Postoji paelja od morskih plodova, i paelja od povrća, koje se takodje pripremaju bez krompira.
Ako misliš na nešto ovome slično ;)
mmmmm
To je "pirinač u rerni" , arroz al horno, i u ovaj pirinač ide krompir, ali to nije paelja ;)"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
A zato tebe nema celo popodne.
Sorry draga, sve je podložno promenama, pa i striktni i kruti stavovi i norme. U kulinarstvu ih nema odavno.
Ja je jela, bogovsku.... ali i smisao onoga je ipak bilo nešto drugo.sigpic
Comment
-
A ja jeo kokice i pozajmljena pecena krilca od komsiniceThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
@ Olja, ti kuvaj kako želiš, of course, ali moja je dužnost bila objasniti šta je PRAVA STVAR. Tek da se zna.
Smisao je ipak u suštini isti, Davidu ne treba krompira da bi se najeo paelje"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Pa opet si pogrešno shvatila, nisam ja kuvala, već neki tamo belosvetski kuvar....sigpic
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostOd komšinice je li? Plavuša ili brineta?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment