Davor je i pre PGS bio popularan u Beogradu, sada radi isto to samo sto verujem da malo vise zaradjuje i to je to. Realno kolika je sansa da bilo ko od njih snimi pesmu po kojoj bi se izdvojio? Nase slusane pesme a da nisu narodnjaci su prava retkost, posebno poslednjih godina. Zato i kazem svi oni objasnjavaju kad pevaju pesme koje su same po sebi institucija, sa nekim svojim tesko ce se probiti i to je jedna cinjenica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma,koga briga koje pobedio,bitno da je Sara ispala.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostDavor je i pre PGS bio popularan u Beogradu, sada radi isto to samo sto verujem da malo vise zaradjuje i to je to. Realno kolika je sansa da bilo ko od njih snimi pesmu po kojoj bi se izdvojio? Nase slusane pesme a da nisu narodnjaci su prava retkost, posebno poslednjih godina. Zato i kazem svi oni objasnjavaju kad pevaju pesme koje su same po sebi institucija, sa nekim svojim tesko ce se probiti i to je jedna cinjenica.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa nisu bas, Colic, Aleksandra, Sergej, Vlado, Lexington Band, Adil, Dzenan su itekako slusani i sto god snime u zadnje vrijeme postaje apsolutni hit, iako ova zadnja dvojica vuku vise na narodnjake ali to nisu u pravom smislu rijeci. Sve ima svoju publiku.in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Pomogao je neko i njima da se probiju, pomocice valjda i Mirnoj, Neveni, Saski. Mislim da ce Sara svakako uspjeti snimajuci pjesmice. Jeste to drugo vrijeme nekad bilo ali nije tako davno snimio Sergej pjesmu Kristina i slusao se samo i iskljucivo u CG. Pa sad znamo da nema te hale koja nece biti dupke puna.sigpic
Comment
-
Drago mi je sto Mirna i Saska nisu forsirale ni dede ni roditelje, nisu se hvalili nikakvim ranijim uspjesima (prije svega Mirna koja je saradjivala sa K. Kovacem, Saska koja je vise puta pjevala pratece vokale na Evroviziji, radila sa Joksimovicem i slicno), dok su za neke to potencirali od samog pocetka, i Neveninu djeciju Evroviziju i roditelje i Sarinog dedu i Sanjine nastupe sa Aleksandrom i propalu ljubav... Ne znam ko je to sve plasirao, ali je po mom ukusu potpuno bespotrebno. Mirna je dosla, pjevala, pobijedila, bez ikakve pompe, senzacionalnih naslova, glupih izjava i slicno.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМареј је занимљив лик, нападао Јелену Јанковић и попио педалу
I ovo nije za Novak temu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment