Ljepota je u oku posmatraca. Lena mi je prelijepa ali mi je i Aleksandra isto bas lijepa. Obje su daleko od Mile Kunis.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Aa, znaci ispali momci... E pa i neka su. Bas sam razmisjala kako bi mi najdraze bilo da u finalu budu njih tri (kad vec nema Saske ), ali mi je to djelovalo nekako nemoguce, mislila sam da ce se Pumpadzije tesko rijesiti. Za Zorana sam ocekivala da ce ispasti jer je bio u duelima vec nekoliko puta i nema toliko glasaca, a znala sam da ga nece spasiti osim ako bi, eventualno, bio u duelu sa Pumpadzijom.
Sto se Sare tice, tacno je da nema najbolji glas, ali nije da ne zna da pjeva... Losija je od ostalih po pjevanju, ali je je bas originalna, ima neobicnu boju glasa, neobican stajling, stil, izbor pjesama, bas nema niko njoj slican na domacoj sceni i zato mi je ok sto je prosla u finale.
Nevena ima dobar glas, i ona ima neku specificnu boju i nacin interpretacije, ali ona mene nevjerovatno podsjeca na Jelenu Tomasevic i nece biti nista novo na srpskoj sceni...
Mirna je moj favorit, nadam se samo da ce joj neko uraditi dobre pjesme i da je nece upropastiti...
Comment
-
-
Originally posted by Gandalf View PostLepotica
;)There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Zbog nje me srce zaboli sto smo ratovali sa Bugarima.
SpoilerLast edited by Condition23; 13-01-13, 01:00.
Comment
-
Ova ti je super Kondi, ko je ta?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment