Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by majabl View PostBolja je od ove s tvog avatara bar za 3 klase.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostDajem ti rec i glavu da bi 15 mojih drugova otislo u klub da slusa Sanju pre Saske Zamisli sad par mladica pod uticajem alkohola, boli ih uvo kakav je glas samo da pogodi pesma a ono sto gledas ispred sebe je lepo i simpaticno. Ja ne bih mogao da uzivam uz Sasku ni za pare
Pa da li Aleksandra Radovic, Kovac, Jelena Tomasevic, Serifoficka tezgare po klubovima i kafanama??? One prave koncerte, ucestvuju na festivalima, prave pesme za iskljucivo svoju publiku, a ne za milione klikova na youtubu i nocni provod. Za to postoje druge persone.sigpic
Comment
-
Originally posted by majabl View PostOvo se zove prvi glas, a ne prvi stas, ne zndam da li neko ima zelju slusati Sanju npr. u kolima ili na CD-u. A vi fino idite u klubove pa gledajte one fufice iz Granda, kazu da su prijatne oku.
Sanja ce da iskida na CD-u ako ga uopste bude imala jer ce da ode u Dubai da radi kao stjuardesa <3
I nemoj da vredjas cedne devojke iz Granda, one posteno zaradjuju za hleb...naravno uz poseban odnos sa gazdama lokala itd itd
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View Postsve ih volim (a posebno pevaca ) !!! Ni sama ne znam koliko puta sam ih slusala uzivo, moje drugarice i ja ih opsedamo ovde po Beogradu
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostPa da li Aleksandra Radovic, Kovac, Jelena Tomasevic, Serifoficka tezgare po klubovima i kafanama??? One prave koncerte, ucestvuju na festivalima, prave pesme za iskljucivo svoju publiku, a ne za milione klikova na youtubu i nocni provod. Za to postoje druge persone.
Objasni ti meni kako je moguce da jedna Milica Pavlovic koja nema g od glasa uzme 15 soma evra za ng vece?
To je ono sto ja kazem...mi smo prost narod i pre cemo da gledamo Sandru Afriku uzivo kojoj se vidi guza nego Serifovicku koja ce da iskida ali ne mozes oci da fokusiras na nju jbg zato je i slusas u kolima jer ne mozes da je vidis Barem dobra vecina muskog sveta ce ti nazalost tako uraditi.
Comment
Comment