Na ES Djokovic-Nadal,moram da priznam da sam se bas uzeleo Rafe pa cak i na snimku i jedva cekam da zaigra opet.No,sezona maltene vec pocinje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Ivan Piper View PostGledam Nat Geo i ne mogu da vjerujem kakvih debila ima. Auu jbt. Neka zena dala 100 hiljada e za namirnice, i sta ce da radi sa tim? A inace je ogromna, da jede sama sebe izdrzala bi 20 godina.
Kakva ce rasprodaja da padne u narednih nekoliko danasigpic
Comment
-
Originally posted by majabl View PostA cekajte, tu postoji tacno vrijeme kad ce doci smak svijeta ili u ponoc? Ja sam prije par sati pokusala da dobijem Novi Zeland da cujem utiske jer je tamo odavno 21... Ali mi se niko niko nije javio...
A za Novi Zeland, postavio Vladan link
Last edited by p4p1; 20-12-12, 17:44.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostNajbolja fora bi bila kad bi crk'o fejzbuk. Vjerujem da bi mnogi mislili da je stvarno smak svijeta. A jos bolje bi bilo da crkne internet na kratko, koji bi to haos nastao...
Comment
-
Lajk zbog skijanja naravno.
Zar u SA neće biti demonstracije protiv smaka?
Ne treba nama nikakav smak sveta, niti bilo kakava apokalipsa. Sami smo sebi dovoljni. Samo u poslednjih 10 dana toliko zla (ona jadna dečica mi ne izlaze iz glave), nesreća, bezgranične ljudske gluposti i idiotizma.
Dovoljno za propast čovečanstva.
Doduše postupan, mada se i to da ubrzati.
EDIT: Evo, sednem, otvorim da vidim šta ima novo i odmah.. bum...Last edited by miloolja; 20-12-12, 18:12.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
bile kofol neke demonstaracije jucer, par momaka doslo s nekim transparentima...a danas mi rekose za taj dernek sutra
to su demonstratori
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-sar...ike/121219096#
dosadno ljudima, pa izmisljaju budalastineLast edited by shminka; 20-12-12, 19:19.
Comment
-
Kod nas u Beranama organizatori Ivangrad fest-a organizovali docek smaka svijeta, uz muziku gramofonskih ploca i "izjedanje" pasulja i slicnih namirnica (koje uglavnom ovi retardi sa Nat Geo spremaju u svojim podrumima), Poneses kasiku i gramofonsku plocu i to je toEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Riknula mi sijalica, THE END IS NEAR!!
Auu da, kad bi nestala struja svi bi utripovali da je EMP u pitanjuLast edited by Drunken Whaler; 20-12-12, 21:19.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment