ma nema ti ove god spasa od mene Bojana
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Duka View PostVladane haha vrh brate mili,a jel repriza nedeljom u 11 ili kad? ja ih slusam petkom kad ide..
Bas je epizoda bila ludilo, ovakvi su stvoreni za zajebanciju, a ja slusam petkom ako stignem a ako ne skinem ili na YT kad izbacesigpic
Comment
-
-
Originally posted by tantuz View Post
muzika - mute
Ako si hteo za mamce da pitas, odmah da ti kazem muka je to pravi izabrati.
Crvi mogu biti mesni i vocni a ima i krvni.
Mesni mogu biti obicni i `madzarci`.
Gliste imamo obicne crvene, stajske crvene, kalifornijske crvene, bele gliste, kisne gliste, zelene ritske, crne, pomijare a ako si ih zapatio mozes i svoje da poneses.
Durdubaci, pijavice, rovci, upljuvci, larve, cikovi i sl. gamizuce stvari su mamci koje uz gore navedene ne koristim, sto ne znaci da nisam
O nekim drugim /nezivim/ mamcima drugom prigodomLast edited by pecaros; 04-12-12, 18:13.sigpic
Comment
-
Govori iskusni ribar Mamba.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment