Ovaj nar je najludja vocka na svetu, zivota mi. Jeste da se otelis dok ocistis ali vredi svakog minuta. Bomba!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Condition23 View PostOvaj nar je najludja vocka na svetu, zivota mi. Jeste da se otelis dok ocistis ali vredi svakog minuta. Bomba!Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostJa imam Timberland, nekako su mi neprevazidjene.
A za djevojke su mi ljepse sa krznom ( Cat npr., kao tvoje) jer su muske i zenske Timberland dosta slicne.in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Ja sledece godine planiram da ih kupim i to Cat posto mi se one mnogo svidjaju
Ali stvarno su bezobrazno visoke cene stavili za te cipele
Shardo, je l' si nasla jaknu?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Jesam, belu kao sneg najgora boja za jaknu al obozavam belo, sta cu
koriste popularnost kanadjanki da stave takve cene, mada toliko su i u inostranstvu, nije samo da pljackaju nas ovde. Bolje bi im bilo da traju dugo i da ne izadju iz mode, toliko para za cipele planiram da izdvojim tek za 5 godina
to je jedina stvar koja ne valja kod zime, sve je tako skupo. Za cenu jakne i cipela mogla sam da otputujem negde, leti bi za te pare kupila pola radnje. Sad sam naravno bankrot, za ostalo sto mi treba moram da cekam snizenja iako mrzim da kupujem na snizenjima, devojke se otimaju oko stvari kao da sutra ne postoji. Posebno ona nedelja pred novu godinu, sve to treba komplet prespavati, nisu medvedi ludi nema tenisa, sve je to priroda namestila da lepo prespavamo, sa sve novom godinom i tom suludom euforijomin another life
Comment
-
I ja mrzim tu histeriju treba uzmem godisnji odmor da sacekam red za kabinu u prodavnici
Nije to bas jedina stvar koja ne valja kod zime ali kad samo pomislim koliko sam para dala za jaknu,kaput i jos neke stvari koje sam sad kupila, nije mi dobro
Ma nema sanse da kanadjanke izadju iz mode, takve cipele nikad ne izlaze iz mode
pa gde belu?
nekoliko voznji gsp-om i dobija neku sivkastu nijansuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Majo ti ne zivis u Beogradu, ne znas sta je prednovogodisnji pakao ovde
zivela sam ja u Sloveniji godinu dana, to je milina, bar u Lj, sve lepo slatko mirno, mada svi moji drugari Slovenci su obozavali za NG da dolaze ovde, kazu takve ludnice tamo nema ;)in another life
Comment
-
Meni je super ovako: decembar u Sloveniji, sve ukraseno, zimske pjesme, kuvano vino, praznici, pokloni itakoto pa onda fino za novu godinu u Banjaluku i prva polovina januara u Banjaluci repriza svega toga, samo nije tako fino, ali zato ima snijegaaa...
Comment
-
Ma ima zima svojih draži, pogotovu skijanje na planini ili gledanje kroz prozor kako sneg pada, a ja u toploj sobi uz kuvano vino, fine mirisne medenjake itakoto ...
Volim je ja, ali u vrh glave 2, eveeentuuualnooo 3 meseca, nikako 6.
Jaknu još nisam kupila, pašće mi kupovina po kijametu sledeće nedelje , a cene su kriminalno visoke i bar da to vredi toliko.Ovde sve kao da je od zlata, o onim strašnim sniženjima možemo samo da sanjamo, mada kako se ubijaju i kako stradaju u tom belom svetu kada počnu, onda možda i bolje da je kod nas sve ovako "vredno".sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Skijanje valja otici 1-2 na vikend i dosta od njega a ako ti se skija na planini uvek preko zime ima snege tako da Ja licno niti sam ljubitelj snega a pogotovo ne zimeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment