Originally posted by Shardonnay
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by tantuz View PostSpavaj na nosu.
Vala ti na tom tvom ne možeš da spavaš ni da hoćeš.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Majo, ovako..suma sumarum...
Ivan ga ima najviše, na obe strane (hemisfere), a Vladan obrni okreni od slavine ne mrda nikako..., čak je i pogledom odvrće, da bi je šta?..pa što pre zavrnuosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMajo, ovako..suma sumarum...
Ivan ga ima najviše, na obe strane (hemisfere), a Vladan obrni okreni od slavine ne mrda nikako..., čak je i pogledom odvrće, da bi je šta?..pa što pre zavrnuoEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMajo, ovako..suma sumarum...
Ivan ga ima najviše, na obe strane (hemisfere), a Vladan obrni okreni od slavine ne mrda nikako..., čak je i pogledom odvrće, da bi je šta?..pa što pre zavrnuo
Comment
-
Last edited by miloolja; 03-11-12, 00:38.sigpic
Comment
-
Daleko bilo!
Video sta je postavio, pustis i zaboravis...
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostIzdominiriao sam u svakom smislu, prvo mozak, pa sada ovo...
...a i smorio sam i samog sebe
Dosta je bilo glupiranja za danas.
Idem da pustim neki film.
Imate pozdrav od mene, ljevaci <3
Cudo jedno kako polovine drugacije razmisljaju na boldovanu temu...
Comment
-
Originally posted by tantuz View PostSamo neka si ti ziv i zdrav!
Cudo jedno kako polovine drugacije razmisljaju na boldovanu temu...
Sada ozbiljno kazem, ispamovali smo spam temu, ali bukvalno (tacnije ja sam ispamovao). A to je najbolji znak da nesto nije u redu, da moram sto prije da se micem odavde i da legnem spavam...Everything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment