Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jao,zaboravih na ledeniceProsle zime me jedna zveknula posred glave,sreca te sam imala pravu rusku subaru a i glava mi ko bukva
Znaci ne volim zimu nikakosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Kada me noj pogleda... umrem od smeha...
I kada već pominjem avatare, primetila sam da je shminka uhvatio zadnji voz (lokomotivu)
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nego šminka, jel to ona lokomotiva sa istoka Grbavice ?!“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Kada me noj pogleda... umrem od smeha...
I kada već pominjem avatare, primetila sam da je shminka uhvatio zadnji voz (lokomotivu)
Tantuzu srecan rodjendana za avatar desetka,i mene uvek nasmejesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Hvala vam svima, i fala na komplimentima kako sam fotogenican...
Comment
-
Originally posted by tantuz View PostHvala vam svima, i fala na komplimentima kako sam fotogenican...sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Originally posted by Petra View PostA jel moze i profil,ne samo anfas
Comment
-
Originally posted by tantuz View PostTo samo kada padne kisa, da mi ne pokisne cigareta.
Svima laku noc,vreme je za spavanjesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
Comment