Sta cu, lecka okasnio u skupinu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Vladan View PostSto se Dzo ucutao, mora da je javila neka na oglas pa salje pismo
Ne zaboravi markicu...TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Postavio sam i na DM visok crn markantan decko zeli upoznati djevojku do 30 godina radi druzenja....gay i cim stopTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Naravno da jesam,pa nije mi prvi put da ostavljam oglase radi druzenja
Cak se neke i javljaju spremne na brakTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinma
nemorem tija
dase sad još iotom diskusujem
jar imam nekog prečnijoga posla
pa znaš šta
ondak
tise malo pričekaj
aja ću naići kasnije
kad ufatu vremena
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
još sam joj rekao i da se pravi da ne zna da kae š već f
vidim i ti se prifljamtio
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinma
razumese
volim ja i mačke
a ribe obožavam dabome
ukratko
volim sve šta i mladi vole
al pazi, ima neke vrste mačaka pa vole ribe, onda svafta mov da bude
Spoiler
a mislili ste na nešto drugo,aaaaaaaaaa pokvarena bandoooo
Comment
-
E to mi nikako nije jasno, Vlado im se smeje u facu, jedva sedi na stolici koliko se smeje i bukvlano se sprda sa njima, a one su ljute na Aleksandru sto im otvoreno kaze da nemaju pojmahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Stalno oni tako, Aleksandru ne vole a Vlado im je super, nemoguce da su toliko glupi da ne vide da im se covjek sprda u facu samo tako
Vlado je legenda najveca
Milica iz HNa stvarno objasnila, kako je bio ponosan
Inace i Milica i Jovana su odusevili ziri a obje su bile finalistkinje nase emisije Let ka Zvijezdama
sigpic
Comment
-
Comment