Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
alene (hamzo), ovo sto radite je dno dna. Pretpostavljam da je alen u pitanju, ali hamzo, ako si u sarajevu, ili ako citas (a nisam mutav. Citas sigurno), porazgovaraj s tipom i stvarno batalite vise svo ovo klosarenje ovuda, jer stvarno ne vidim sto dobijate s tim. Ili dobijas. Jednina. Ne znam ko je, ali dako prestane vise. Ulicarski je i neljudski
Comment
-
Hamza je dugo na ovom forumu bitisao ne dirajuci nikog. Gledajuci svoja posla... Taj njegov "rad" treba posmatrati... Taj isti faustino je kod prvog bana bljuvao i pljuvao... I posle je 100 puta presao sve granice ukusa. I faustino i Hamza trebaju da ne budu clanovi ovog foruma.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostHamza je dugo na ovom forumu bitisao ne dirajuci nikog. Gledajuci svoja posla... Taj njegov "rad" treba posmatrati... Taj isti faustino je kod prvog bana bljuvao i pljuvao... I posle je 100 puta presao sve granice ukusa. I faustino i Hamza trebaju da ne budu clanovi ovog foruma.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostOvo ako je hamza, onda je najveca debilcina, jer sam uporedjivao njegov slucaj, trazio reciprocitet, a on da dodje ovako...
A Hamza je imao svojih "5 min", koliko sam "cuo", tako da zbog toga je trebao da dobije sto je dobio.
Drugo i najbitnije, http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post772193
Pravda za dobricu Hamzu? Ti sada rece da ne treba da bude clan foruma? Jesi li siguran da ti niko drugi nije koristio profil? Mozda je Hamza uleteo pa ostavio ovaj post.
Comment
-
Cuo za sarkazam, ironiju??
Da, da, dobrica... Klasicna zajebancija zbog "5 min" sto je imao, i zbog kojih je dobio privatnu poruku sto mislim o svemu tome...
ne, ja kazem uopsteno. nije isto kad postuje jedan covjek, a vi odje kacite njegove pm-ove i govorite za drugog da je retard... Ne zamjenjuj teze.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostCuo za sarkazam, ironiju??
Da, da, dobrica... Klasicna zajebancija zbog "5 min" sto je imao, i zbog kojih je dobio privatnu poruku sto mislim o svemu tome...
ne, ja kazem uopsteno. nije isto kad postuje jedan covjek, a vi odje kacite njegove pm-ove i govorite za drugog da je retard... Ne zamjenjuj teze.
Comment
-
E momci ono nije Hamzo, u pitanju je poremeceni Alen, evo sada sam sa Hamzom na mailu a i Alen mi je priznao da je to on mogu i screenshoot da postavim ako treba.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment