Originally posted by M_G_S
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by asprilja View PostBas si potrefio tajming, alal vera Hahahahhaha iselice forum, revolucionar, svi ce za njim. Vladas majke mi.
ps. Taj nadimak sam ti ja nađenuo, a koliko me ljudi znaju"pratiti", evo i danas vidimo dokaze.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostOnog trenutka kada si mu rekao da obrati paznju na pravopis a sam o njemu u odnosu na mene malo znas bilo mi je dovoljno, cak i da nije asprilja u pitanju nastavio bih.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostSpavao kao zaklan do sad, posjetim onda net, da vidim kako se sto odigralo, posjetim jedan svoj forum, koji ima 10x vise clanova od ovog, ostavim par komentara, i djavo (moze i veliko i malo "dj"?) mi ne da mira, upadnem ođe, kad evo za 5min tebe, jednog pravog, respektabilnog predstavnika ljudske vrste, pa rekoh vala da i ja pocnem malo da "dominiram".
ps. Taj nadimak sam ti ja nađenuo, a koliko me ljudi znaju"pratiti", evo i danas vidimo dokaze.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNa tvoj nevjerovatno visoki nivo. Da se ne spustam na tvoj nivo?
Ali se evo ja spustih. Ali ne razumijes, brisu ti se, ti to valjda ne vidis ili sta li i nastavljas da govoris poremecen, retardiran, da postujes stvari koji nidje veze nemaju. Ako ti tu ne vidis problem onda ok. Nema problema.
Ali ne glumi iznenadjenost sto smo te prozivali. Ne bi da nije bilo razloga i ti to znas.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostSpavao kao zaklan do sad, posjetim onda net, da vidim kako se sto odigralo, posjetim jedan svoj forum, koji ima 10x vise clanova od ovog, ostavim par komentara, i djavo (moze i veliko i malo "dj"?) mi ne da mira, upadnem ođe, kad evo za 5min tebe, jednog pravog, respektabilnog predstavnika ljudske vrste, pa rekoh vala da i ja pocnem malo da "dominiram".
KANTA.Cuj prvi maj
Comment
Comment