Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Smaras. Nadji mi jedan iole kvalitetan post koji si postovao na ovom forumu. Samo jedan. Imas dosta carobnjaka i slicnih foruma za zajebanciju. Nije ovo za tebe. Idi na fb tamo ce tvoji kvaliteti doc' do izrazaja. Ovo je prije svega sportski forum, a ti ovdje zbog sporta nisi.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSmaras. Nadji mi jedan iole kvalitetan post koji si postovao na ovom forumu. Samo jedan. Imas dosta carobnjaka i slicnih foruma za zajebanciju. Nije ovo za tebe. Idi na fb tamo ce tvoji kvaliteti doc' do izrazaja. Ovo je prije svega sportski forum, a ti ovdje zbog sporta nisi.Last edited by LBJmvpFORlife; 26-05-12, 02:00.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSmaras. Nadji mi jedan iole kvalitetan post koji si postovao na ovom forumu. Samo jedan. Imas dosta carobnjaka i slicnih foruma za zajebanciju. Nije ovo za tebe. Idi na fb tamo ce tvoji kvaliteti doc' do izrazaja. Ovo je prije svega sportski forum, a ti ovdje zbog sporta nisi.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSmaras. Nadji mi jedan iole kvalitetan post koji si postovao na ovom forumu. Samo jedan. Imas dosta carobnjaka i slicnih foruma za zajebanciju. Nije ovo za tebe. Idi na fb tamo ce tvoji kvaliteti doc' do izrazaja. Ovo je prije svega sportski forum, a ti ovdje zbog sporta nisi.
fb nalog ostavljam tebi i slichnima,28 sati si na netu,znachi od koristi ti je neke vjerovatno haha,a ovdje ako iko zna znash lichno ti koliko su moja sportska predvidjanja tachna i uvijek izneshena s debelim razlozima,a ti pishi seminare kilometarske,ja zelje za takvom vrstom dokazivanja nemam,ko zna kvalitet,prepoznao ga je odavno,ne brini ti o tomeSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSmaras. Nadji mi jedan iole kvalitetan post koji si postovao na ovom forumu. Samo jedan. Imas dosta carobnjaka i slicnih foruma za zajebanciju. Nije ovo za tebe. Idi na fb tamo ce tvoji kvaliteti doc' do izrazaja. Ovo je prije svega sportski forum, a ti ovdje zbog sporta nisi.
Comment
-
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostZato sto se tebi zamerio? Nisam video da nekoga jos teras sa foruma a ima jos 20 korisnika koji su kao i on redovni u spam temama i koji su ovde bez zezanja, kakvi su to dvostruki arsini, ide li da to od tebe dolazi?
Dalje, taj ALen kakav je da je na pm mu je nesto slao valjda. Neces vjerovati i meni je. Rekao mi je nesto i ne bas korektno, zamisli. Ali, mu nisam javno rekao da je poremecen, d aje retard i slicno kao tvoj drugar. Ja razumijem da ti je drugar i da ces mu stati u zastistu ali on je tu istog trena morao biti banovan, kao i ovaj ispod tebe kad nas je sve nazvao pacenicima skoro.
Originally posted by asprilja View PostTi mene na primer vise smaras od njega. Mnogo vise. On pise onako decacki iskreno, lud je, budala, a ti se non stop trudis, gistro mudro zboris i prodajes jeftinu ironiju.
A kad vidis da ti pominjem familiju i da ovako jadno, ispod pojasa provociram i ovog shpagheti, a nijedan jedini dokaz nemate za to sto pricate onda mozemo da pricamo. A ja tog shpaghetija ne podnosim, a ni on mene.sigpic
Comment
Comment