Kako je krenulo Drimi ce postati masna i brkata seoska domacica...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ivane ništa ti ne brini, pošto sa onom bandom ne idem nigde, a pogotovu neću da zapucam čak na Azurnu obalu.
Dogovorićemo se.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostJe li bre Dorcolac,shto si nervozan,da si makar koju foru od Dzeja nauchio pa da mi se obracash,al ovako,eto si sve rekao o svom mentalnom sklopu,da si teniser nikad na tebe ni banke stavio ne bih ;)
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostTi se zoves shpageti, sta covek sa tobom da prica. Sunce ti SHPAGETI, cudo nisi stavio djuvec ili sataras.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by shpageti View Posti za takav odgovor ti je trebalo preko 20 minuta da smislish,jao dechko ccc ,da ja sam shpageti,a razmishljao sam se za da li da budem banana split,nego eto prevagnulo je ovo shpageti,nana moja mala
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostLazanja brat, hahahahha idi bre. Shpageti cak se tako i ni ne pise vec spaghetti.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostMakar neshto korisno od tebe,em znash kako se na talijanskom pishe kako treba em si mi dao ideju shta cu pojest sutra,obozavam lazanje, Dorcolac;)
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostDva dobra forum drugara sa novim identitetima. Alen i Spageti.Last edited by Condition23; 26-05-12, 01:36.
Comment
Comment