Originally posted by Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja tek sad provalila da mi je danas mesec dana na forumu. I da, zelim Kondiciju da pozovem ovako javno na revans u TE, jedan mec i na kraju slikamo rezultat, da rascistimo sa tim. Mada opet ce neku prljavu taktiku da primeni, da me zapricava pa da istekne vreme i ne zavrsimo mec. Evo kod nas malo stala kisa pa odoh malo napolje da smaram ovaj narod, Kondi budi miran dok se ne vratim, ne pravi scene po forumu.
Pozz drustvo"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Ne znam kako da se odbranim napali ste me kao lesinari U svakom slucaju nemate pojma mi imamo skladan odnos pun razumevanja i tolerancije...Ja sam bre mlad covek gde cu ovako rano da se ogranicim nekim papirom evo ja vec kao da sam u braku ;) zajebi ti to posle da se jurimo na sudu da mlatimo svasta ovako je najlakse ako se raskine ne moras nista da tripujes za razliku od vas gde svako nesto masta...Sara je u nekom svetu u kojem ima nekog muza koji je trpi i ona igra odbojku profesionalno i studira, Gangrena tripuje razne ugovore i kola, Ledeni je Kobi drugi nego Brajant, olja otvorila botanicku bastu, prskaj napravio najvecu maketu na svetu itd itd
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostEditovala, pametno. Sad imas sansu da dobijes
edit: Asprilja cekam te na FB.....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostNe srce, editovala jer si video ti pre nego onaj kojem je upuceno, pa bi se onda jedan NizakIQ primio kao muva na govno, pa ja brze bolje editovala da izbegnem ban jer bi pale teske reci ;) mada znam da bi ti nesto urgirao, ali ajde neka me.
edit: Asprilja cekam te na FB.
Taj koji bi se primio neka se prima, eto i sama kazes nizak IQ, ne moze se covjek ni nasalit' s' tobom vise...
Nemam sto da urgiram, nazvao nas je sve pacenicima neki dan pa ga evo i dalje na forumu kao sto vidis, kad vec pricas stvari koje nemaju veze sa mojim postom. Evo i noto te provocira sigurno. No aj'sigpic
Comment
Comment