Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ivan Piper View PostOvo se odnosi na ove "krvave", pa pozivam ledenog, Shardu i ostale da se vrate, nije upuceno njima.
Spoilerotisao sam na spavanje,a trebalo je ustati u 5 ujutru nzaci nista vise ne mrzim nego 1 smenu
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostNe brini bog cuva budale
Comment
-
Originally posted by shminka View PostU Sarajevu se ovih dana komotno mogao organizovati turnir nalik Wimbledonu
Kisa pada,pada,pada...i pada
Comment
-
Eeee, majko moja sa kime ja igram meceve u TE.... covek koji je imao srecu da mu zapadne normalna i lepa devojka ali nazalost on ce od nje da napravi nesto suprotno.....
PS. Em sto mi je podvalio da nabudzim onu moju igracicu pa mi svaka lopta ide na ulice iza terena. :P Kondicijo, poremecen si ali nisi ni naivan."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNe mogu da namestim pozadinu na profilu a u ovom trenutku to mi je najbitnija zivotna stvar kako dreamy ima dortmund profil, kako Mumara ima celsi ponos londona a Kondicija Najmilija nema nista jebem ti zivot...i ti si prskaj prso skroz nemas bre nista na pozadini daj da turimo nesto tu neku maketu cuvenu
Ti bi mogao da stavis Spin ili neke papuce na pozadinuIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
E moja blago obolela Saro koji ti fakultet mislis da upises kad ti ne znas gde bijes? I cuti tu, ti sad kao znas da l' je meni devojka lepa... Ne mlati da ti nisam rekao da podignes sve na 100 prsla bi za sekundu a ovako si bila dobra samo malo kao kobila al' ajde s' obzirom na tvoje psihicke nedostatke odlicna si ja ti se divim
Gledaj ovog sto prska okolo majko moja rodjena Pa sta ti je covece ne znas ni na kojem si faksu? Ti si arhitekta cim pravis makete i to je tako (sad ce on meni da prica kako je on na gradjevini a samo jednom je imao maketu, jeste ja sam blesav pa ne znam...arhitekta si i da cutis) Odlican predlog si mi dao samo da saznam kako da uvelicam da mi bude preko celog a ne kao sad
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostE moja blago obolela Saro koji ti fakultet mislis da upises kad ti ne znas gde bijes? I cuti tu, ti sad kao znas da l' je meni devojka lepa... Ne mlati da ti nisam rekao da podignes sve na 100 prsla bi za sekundu a ovako si bila dobra samo malo kao kobila al' ajde s' obzirom na tvoje psihicke nedostatke odlicna si ja ti se divim"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Moje divno, predivno, božanstveno cveće i ova dosadna kiša i još gori gradsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment