Znaci,intelektualna inferiornost
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nemoj Dragooona da diraš. On je kao i tuta, posebna vrsta, na svoj način naravno.
Eto, moram da budem kontra, štaš.
P.S. Ne dva slova oo, već tri.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ljudi Piper se neprestano smeje ja ovo u zivotu video nisam...cisto sumnjam da bi mu i najbolji specijalisti pomogli
Izvinjavam se Dragooonu sa 3 slova o na svemu...zelim mu srecan brak sa dragom nam dreamy
hahahhahahhahahhahahahhah olja neka im bude maticar hahahahhahahahahhahahha nije mnogo smesno ali meni jeste kako sam se setio olja maticar cita im ono sve po protokolu a oni potpisuju... I u svemu onome Dragooon se nadje pametan i pocne da ispravlja olju maticara da neka recenica koju je izgovorila nije pravilna hahahahhahahhah ja bih pao od smeha aaa smejem se sam u sobi hahahhahah poremecena kondicijaLast edited by Condition23; 23-05-12, 18:16.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostTaman sto smo sve raspravili ona opet moje pisanje naziva glupostima hahahahha olja skrenula sa puta vidim ja Ivane da definitivno ulazi u nasu legiju ludih
dreamy da Bog da ti muz bio Dragoon pa po ceo dan da slusate prenose, zapisujete, analizirate i komentarisete sta je koji komentator rekao...i onako pod lupom to da odradite hahahhahaha
Originally posted by Condition23 View PostLjudi Piper se neprestano smeje ja ovo u zivotu video nisam...cisto sumnjam da bi mu i najbolji specijalisti pomogli
Izvinjavam se Dragooonu sa 3 slova o na svemu...zelim mu srecan brak sa dragom nam dreamy
hahahhahahhahahhahahahhah olja neka im bude maticar hahahahhahahahahhahahha nije mnogo smesno ali meni jeste kako sam se setio olja maticar cita im ono sve po protokolu a oni potpisuju... I u svemu onome Dragooon se nadje pametan i pocne da ispravlja olju maticara da neka recenica koju je izgovorila nije pravilna hahahahhahahhah ja bih pao od smeha aaa smejem se sam u sobi hahahhahah poremecena kondicijaEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostHahahahahahahahhahaahhahahaahha
Hahahhahahahahahhahahhahah
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostEvo ;)
http://www.simobil.si/sl/mobilePhone...D9C2898F&tab=2
ovo nmg da verujem da je tako povoljno, dobar je phone http://www.simobil.si/sl/mobilePhone...D9C2898F&tab=1
ovo mi je trenutno ubedljivo naj http://www.simobil.si/sl/mobilePhone...D9C2898F&tab=1
Ja bih uzela taj poslednji def, ima ga moj brat, ja sam odusevljena
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostUglavnom
p. s. Ovom prilikom pozivam Aca da vidi kako se to radi.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment