Nokia ubica najjaci telefoni na svetu A za milooolju Nokia E71 ili E72 prosto milina da te uhvati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post@altlosta
Za razgovore, poruke i fotografije, eventualno ako zaboravim fotoaparat (znači da je poželjno da ima više od 2 megapiksela).
Društvene mreže, net i sl. igralice me ne zanimaju.
A reci mi koliko košta neki, pa ću ti reći da li je razumna cena ili ne.
Npr http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...heart-2819.php
Comment
-
Ovaj telefon je stvarno dzabe, Nokia ipak najbolja
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2581/Nokia/C3-00
mada kamera samo 2sigpic
Comment
-
Meni telefon vrši posao pre svega razgovora i sviđa mi se da je simpa na oko, ali te sulude cifre i fensi-ultramoderne igračke mi apsolutno ne trebaju.
Treba mi novi TV recimo i pre ću za njega dati neku veću lovu nego za mob.
Koristila sam razne Nokije, Samsunge, Soni-Eriksone i sl. a najbolja mi je bila Motorola V3. Odličan telefon (bio).
EDIT: Hvala drugari, istražiću malo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOvaj telefon je stvarno dzabe, Nokia ipak najbolja
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2581/Nokia/C3-00
Mislim da joj kamera nece odgovarati...Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postbaterija drzi po 7 dana ako ne i vise
Vladane meni zmijica dojadila
Ovaj telefon u muzej staviti pod hitno.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postko je toliko prso da daje tolike pare na telefon da mi je samo znati
ja vise od 1 din ne dajem za telefonsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostI ja sad tako razmisljam, uvijek cu prije uzeti dobar LCD ili PS3( boys will be boys ), pa i komp nego telefon. Da dajem 500-600 eura na telefon je van svake pameti, toliko dobrih stvari moze da se uzme za te pare.
Ja planiram sada da uzmem PS3. PS i PS2 sam poslao u penzijuEverything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment