Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostNe razumijem?
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostCrni su za brak a plavi za mrak (razumecete)
Originally posted by Condition23 View PostVerujem da ce zene razumeti... Crni su za brak, porodicu i te ozbiljne stvari a plavi su im za avanturu, sex, ljubavnike, mrak. Berdih fazon trbusnjaci i tako tosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNismo još na tom nivou.
Originally posted by Condition23 View PostVerujem da ce zene razumeti... Crni su za brak, porodicu i te ozbiljne stvari a plavi su im za avanturu, sex, ljubavnike, mrak. Berdih fazon trbusnjaci i tako tosigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe razumem sada, a za posle me nije briga.
Ko te je to slagao?
Comment
-
Ajd sada budi tako dobar, kao što pretpostavljam da si lep, pa mi sve lepo objasni.. može i na pp, zapravo poželjno je (čudan ti je ovaj ton).
Čuj ja svetica... ccccc
Ma kakav izabranik... o čemu ti to?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAjd sada budi tako dobar, kao što pretpostavljam da si lep, pa mi sve lepo objasni.. može i na pp, zapravo poželjno je (čudan ti je ovaj ton).
Čuj ja svetica... ccccc
Ma kakav izabranik... o čemu ti to?
Vladane sta znaci ,,jemac'' ?
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNisam ja lep, ja sam samo simpatican deckic, blago poremecen Ne smem nista vise na pm jer sa tobom moram sve javno da ne bude zabune Ih pa nisam ja blesav sve znam sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve
Rambo objasnio, kako se samo sprda sa Eurovizijomsigpic
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNisam ja lep, ja sam samo simpatican deckic, blago poremecen Ne smem nista vise na pm jer sa tobom moram sve javno da ne bude zabune Ih pa nisam ja blesav sve znam sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve sve
A volela bih da mi objasniš to što znaš da znam i ja jbga nije fer.
Eto, mlatim se sa tobom i ne vidoh Ramba.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe znaš šta znači jemac? Ccccccc.....znači garant .
A volela bih da mi objasniš to što znaš da znam i ja jbga nije fer.
Eto, mlatim se sa tobom i ne vidoh Ramba.
nisam znao zivota mi evo ubijte me, jos + me bunilo ovo c ne znam u kojem je kontekstu
Ne mogu nista dalje da objasnjavam prvo sto se plasim da ce da mi naudi taj tvoj a drugo sto je mom mozgu taman dovoljno da zna sve
Comment
Comment