I ko bi rekao... Jedino Kondišn zna za "180"... Ma ne valja se s tim bakcati, neka bude 360
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ledeni 80 View Postu pravu si kaze se da se nekom zivot okrenuo za 180,ali onako kao ovome u danasnjem zivotu se retko vidja ;)
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postako budes koje slovo izostavio mozda ti i okrene zivot za 360
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postko te iznervirao te si prekinuo ucenje
Comment
-
-
Originally posted by ledeni 80 View Postpa zasto si se kanio da citas ako te je iznerviralo ja kad citam nesto ili idem do kraja ili ne pocinjem 3 ne postoji
Comment
-
Originally posted by Duka View Postbiseru,ovo je tema Rim 2012!
Biser u pozitivnom smislu i izbrušeni dijamant, a svi smo spamovali, tako da je bilo najpravednije da nas sve iskritikuješ ;)
Kada vidim ove naše forumašice šta pišu i kakve ukuse imaju, ne smijem ni zamisliti kakvu erupciju bih prouzrokovao svojom pojavom, morao bih bježati s foruma.
MGS je kao i obično objasnio stvari na mnogo višem nivou od ostalih.
Comment
-
Leeeeeeleeeeee... šta sve ispisaste
Moj doprinos na datu temu je sledeći..... de gustibus non disputandum est... a i što morate da znate baš sve...
Mogu samo da vam kažem da preferiram više crne, ali mi nije muka ni od plavušana
Originally posted by notorious View PostKada vidim ove naše forumašice šta pišu i kakve ukuse imaju, ne smijem ni zamisliti kakvu erupciju bih prouzrokovao svojom pojavom, morao bih bježati s foruma.
Bežao bi jel' bi jurile za tobom ili da ti kažu da imaš dobru dušu?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment