Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Brat Asprilja dominator je ponovo pao kao pokosen u slagalici
Indigo ne popusta, zato sto prevarant igra vec mesecima i onda sve ono zna napamet, jer kao ubode jednu rec na asocijaciji i odmah zvekne konacno, ja ga pitam majke ti kako ovo, a on kao povezao sam Sta si bre ti povezao A ja ga pobedim u trecoj, a on napise dole: Prvi poraz ikada. Ko je tu car, Indigo ili Drimi krimi?
Ako jos neko sme na zestoki obracun, neka se javi.. ali javno, inbox mi je otrovan, otrovase ga i vise ne stize pm, ako m ne verujete pitajte Bojanu zamolila sam je da mi na neko vreme zakljuca inbox i ona mi je ucinila, jos je bila fer pa je stavila i protivotrov. Bravo za Bojanu (evo Ledenom prilike za mini sliht )Last edited by dreamy; 22-05-12, 00:06.....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostBrat Asprilja dominator je ponovo pao kao pokosen u slagalici
Indigo ne popusta, zato sto prevarant igra vec mesecima i onda sve ono zna napamet, jer kao ubode jednu rec na asocijaciju i odmah konacno, ja ga pitam majke ti kako ovo, a on kao povezao sam :o Sta si bre ti povezao A ja ga pobedim u trecoj, a on napise dole: Prvi poraz ikada. Ko je tu car, Indigo ili Drimi krimi?
Ako jos neko sme na zestoki obracun, neka se javi.. ali javno, inbox mi je otrovan, otrovase ga i vise ne stize pm, ako m ne verujete pitajte Bojanu zamolila sam je da mi na neko vreme zakljuca inbox i ona mi je ucinila, jos je bila fer pa je stavila i protivotrov. Bravo za Bojanu (evo Ledenom prilike za mini sliht )
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostTo je bre veliki as, veliki. Ja sam ga uvek voleo i branio mi boljeg dugo vremena nismo imali... Ne pricam sad trenutno ali o nekom proslom periodu Taj je ginuo.
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Kad bre opet Drimara? Ono vece sam te dzentlmenski pustio, mojne mi bre stavljas poraze u usta. Bani kasnije da te oducim od zivota
edit: Lebronara jos ajde, djuska tu mesecima, sve zna napamet pa mu uspe pokoju da me dobije. Bani kasnije da te obesim !Last edited by asprilja; 22-05-12, 00:08.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostBrat Asprilja dominator je ponovo pao kao pokosen u slagalici
Indigo ne popusta, zato sto prevarant igra vec mesecima i onda sve ono zna napamet, jer kao ubode jednu rec na asocijaciji i odmah zvekne konacno, ja ga pitam majke ti kako ovo, a on kao povezao sam Sta si bre ti povezao A ja ga pobedim u trecoj, a on napise dole: Prvi poraz ikada. Ko je tu car, Indigo ili Drimi krimi?
Ako jos neko sme na zestoki obracun, neka se javi.. ali javno, inbox mi je otrovan, otrovase ga i vise ne stize pm, ako m ne verujete pitajte Bojanu zamolila sam je da mi na neko vreme zakljuca inbox i ona mi je ucinila, jos je bila fer pa je stavila i protivotrov. Bravo za Bojanu (evo Ledenom prilike za mini sliht )There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostKad bre opet Drimara? Ono vece sam te dzentlmenski pustio, mojne mi bre stavljas poraze u usta. Bani kasnije da te oducim od zivota
edit: Lebronara jos ajde, djuska tu mesecima, sve zna napamet pa mu uspe pokoju da me dobije. Bani kasnije da te obesim !
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostKad bre opet Drimara? Ono vece sam te dzentlmenski pustio, mojne mi bre stavljas poraze u usta. Bani kasnije da te oducim od zivota
edit: Lebronara jos ajde, djuska tu mesecima, sve zna napamet pa mu uspe pokoju da me dobije. Bani kasnije da te obesim !Originally posted by Indigo View PostCcccc za srce si me ujela. Taj poraz se desio kada sam bio u stanju rastrojstva. Sa tobom kad god hoces....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostHAhahhahah, pa da, klasicna prica svih gubitnika. Kao Djokovic, kad gubi uvek mu traze razloge, kad dobija onda je dobar. Budimo realni, losi steThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPikamo manager sad, u naletu smo, cela polusezona zavrsena za nekoliko sati.
Al dobro i ne cudi, match engine je ostao od 11-ke.
Osmica kida bre, dobar patch od 2011 i cepaj.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment