Žulijen, mislim da si fulao temu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostŽulijen, mislim da si fulao temu
PS
Evo dosla sam dostojanstveno da priznam poraz od Indiga, posto je 4 ujutru i jedva na oci gledam, sasvim je razumljivo. Sutra revans ali u 22h, molim lepo.
Pritom decko ima vise srece nego pameti, ali ipak sam izgubila i priznajem, evo, pala sam konacno! Indigo....
Comment
-
Originally posted by dreamy View Post
PS
Evo dosla sam dostojanstveno da priznam poraz od Indiga, posto je 4 ujutru i jedva na oci gledam, sasvim je razumljivo. Sutra revans ali u 22h, molim lepo.
Pritom decko ima vise srece nego pameti, ali ipak sam izgubila i priznajem, evo, pala sam konacno! Indigo
Laku noc, ajoj najebah vec 4 sata.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
P O B E D A B R E !!!
Ekspresno! 3:0, 25:20, 25:22 i 25:17
Ukupno 17 poena, zadovoljna sam ucinkom! Inace, ono sto je Vlada predvidjao se desilo ali na suprotnoj strani, u trecem setu su one pale, kada je bilo nereseno 5:5 napravile smo seriju od 11:0 i rezultat 16:5. Inace su uslovi za igru bili ocajni, igrati u pola 11, napolju vetar i hladno a u sali bez grejanja jer je prosla sezona zime.
Olaksanje jer sam sacuvala svoju kozu na forumu.
Evo vam par slicica da vidite kako vam ortakinja sa foruma poentira
Spoiler
Treca u plavoj majici
i na kraju, ono najvaznije
(dole skroz levo )
Cujemo se sutra drustvance, sledi povratak kuci.Last edited by Sara; 18-05-12, 13:26."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Bravo Saro
Mada smo znali da ce ovako biti, nezadovoljan sam sa 22 izgubljena poena u drugom ali nema veze, popravicete to sledeci put. Razlika u klasi je ogromna jednostavno, ne mogu protivnice da vas prate.
Vazno je da si donijela trofej u forumske vitrine, taman da ga stavimo na vrh umjesto VBulletin sto stoji
I mani su kurtuazije i respektovanja protivnika, sledeci put samo kazi razbicemo ihsigpic
Comment
-
Svaka čast Saro, mada se znalo da će tako biti, šanse protivnica su bile kao Vladanove u haxu. I neka ste ih pustili do 22 poena u drugom setu, malo da trenirate mentalnu snagu, i da ih definitivno ubijete u pojam, zato i onih 11-0 u 3 setu sve je jasno. Ispunila si očekivanja, poslušala savjete, a na trećoj slici skočila kao nekada Vince Carter, kada su to protivnice vidjele, znale su da nemaju nikakve šanse.
Sara je pokazala kako se tempira forma zna za odlučujuće trenutke, to nekima ovdje nije jasno
Comment
-
Ko vam je najlepsa cura/zena od ovih sa atp toura a ko najruznija
Meni najlepsa Berdihova (Ester) a najruznija RodzerovaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Sulc 7Kako da te nadjem ? Hajde pomozi mi malo ? Imam li neku masinu za to ?There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment