Ajde onda ulazite kod mene, igraćemo na milionskom pingu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by notorious View PostPoznat ti je, kao i meni taj tvoj. Poznate su mi i riječi.
Trk u kuhinju, i da vidim čokoladne bombe ili bilo šta drugo od poznatih specijaliteta, otkad se već radujem kolačima, obećanje ludom radovanje.
Ti stvarno misliš da čovjek mojih kvaliteta može izgubiti opkladu Ovo su moje glavne osobine.
Originally posted by dreamy View PostMa ne bi, sta ti je....
Evo ja notu uopste nisam ocrnila, ovo su njegove primarne osobine..
Ajde da se kladimo? I daj malo tih kolaca, sta si se stisla..Originally posted by notorious View PostNa hladnjak, na šta bi drugo. Nego, vidiš ti kako Olja izbjegava odgovor i forum čim se kolači spomenu, sve su prilike da će nam to ostati nedosanjan san.
Ne otvaram sobu, jer će trzati, neka neko drugi otvori. Kako ste jaki, biće realan odnos snaga 1 vs 3.Originally posted by Vladan View PostSto se ova cudna promangupisala
Ja necu da igram, nisam besposlen kao vi
E pa i bilo mi je logicno da posle lazova i psiha ide hladnjak. Eto 25 tokena za mene
Ma pusti, svjestan sam da te kolace nikad necemo vidjeti, nisam siguran ni da postoje ako ces iskreno. Kad vidim jedno parce boema od pola kila povjerovacu
Zato ce meni Sharda da napravi tortuOriginally posted by dreamy View PostSad se setih, nekad davno je neko ovde napisao "prskanom".. koma
P. S. Olja, Olja... ovo su ozbiljne provokacije, a ti zaspala!
Valjda je to sve... nisam mogla više da čitam... stvarno.. kakve sobe, o čemu vi to? Ulaze, ne ulaze, ne mogu da uđu... budi bog
Kolači, torte i ostale poslastice moraju da se zasluže!!!
A ne na lepe oči, virtuelno prijateljstvo ili poneki lajk.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Comment