Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ledeni 80 View Poste aj da mi pokazete kako se to igra cujem i da je Dreamy dobra u tome
Udji drug u neku sobu i trcis za loptom , a vremenom ces se usteliti
Comment
-
Originally posted by AcaDjilkos View PostPa ne mozemo da igramo grupno PES preko neta,tako da...
Comment
-
Originally posted by AcaDjilkos View PostPriznaj Conditione da se plasis da igras sa Dreamy..
Comment
-
-
jel postoji neki nacin da igram ovu slagalicu na fejsu a da ne zovem drugove? danas sam prvi put upalio otreso neke budale 5 puta taman se popalio i ovaj mi kaze ne moze viseIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View Postjel postoji neki nacin da igram ovu slagalicu na fejsu a da ne zovem drugove? danas sam prvi put upalio otreso neke budale 5 puta taman se popalio i ovaj mi kaze ne moze vise
Bolje ti je da smislis neko ludilo od makete da svi na faksu padnu kakav si virtouz Stradivari
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postpa nauci me kako se igra to chudo
ajde ne budi lenja,jer ces u suprotnom ostati bez lepinje
Originally posted by AcaDjilkos View PostPriznaj Conditione da se plasis da igras sa Dreamy..
Originally posted by ledeni 80 View Posti ja se plasim da se igram sa Dreamy znam da ce da me rasturi,a posle ima dusu da mi vadi od zezanja
Originally posted by prskaj View Postjel postoji neki nacin da igram ovu slagalicu na fejsu a da ne zovem drugove? danas sam prvi put upalio otreso neke budale 5 puta taman se popalio i ovaj mi kaze ne moze vise....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostNemas vise tokena. Svaki dan udjes da bi dobio te tokene, i odigras po jednu jer kad probijes maksimum, a ne igras, klosari nece da ti daju jos. Ne znam sta ce im to, mislim razumem ogranicenje ali nisu morali bas tako malo da postave. I mislim da nemas dostojne protivnike...It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment