Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Shardonnay View Postisto razmisljas kao Vladan, isto to mi je i on rekao
Isto bih ti i ja rekao, stara i iskusna garda Jedino slika Goaterera ne bi smjela biti u blizini od 100 metara, klizači, fudbaleri, glumci, sve može, pa i na plafon, dok spavaš ne moraš gledati u mene.
Comment
-
-
Originally posted by notorious View PostIsto bih ti i ja rekao, stara i iskusna garda Jedino slika Goaterera ne bi smjela biti u blizini od 100 metara, klizači, fudbaleri, glumci, sve može, pa i na plafon, dok spavaš ne moraš gledati u mene.in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Jel ok da se pohvalim da sam pobedila Indiga? Da li me je pustio ili ne, to je sasvim nebitna stvar i nikada necemo dokazati, ali ja sam iz te teske bitke izasla kao pobednik. I moralni, i onaj drugi. Sto vise igram, sve manje plivam, naucila sam da kontrolisem loptu... i tako... ;) Sad ce on da dodje sa nekom pricom ko zna kakvom, ali meni se veruje. Ja sam MVP nedelje....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostJel ok da se pohvalim da sam pobedila Indiga? Da li me je pustio ili ne, to je sasvim nebitna stvar i nikada necemo dokazati, ali ja sam iz te teske bitke izasla kao pobednik. I moralni, i onaj drugi. Sto vise igram, sve manje plivam, naucila sam da kontrolisem loptu... i tako... ;) Sad ce on da dodje sa nekom pricom ko zna kakvom, ali meni se veruje. Ja sam MVP nedelje
Plivam kao Piter Van de Hoogeband ili kako vecThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Originally posted by Shardonnay View PostNe vredjaj Pitera
dreamy ja ti verujem, ti kad kazes, rekla si!!! ;)
Pa nego kako Mada sad bih da ispravim, Indigo i ja delimo prvo mesto, mislila sam da sam najveci talenat, dok sa njim nisam odigrala partiju. Sad znam da zasluzeno mozemo da podelimo prvo mesto, sampionska titula ostaje u klubu i to je najbitnije. Noto nas je iskulirao jer se plasi konkurencije, i to smo zakljucili.....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostPa nego kako Mada sad bih da ispravim, Indigo i ja delimo prvo mesto, mislila sam da sam najveci talenat, dok sa njim nisam odigrala partiju. Sad znam da zasluzeno mozemo da podelimo prvo mesto, sampionska titula ostaje u klubu i to je najbitnije. Noto nas je iskulirao jer se plasi konkurencije, i to smo zakljucili.
Epski mecevi sa DrimiThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by AcaDjilkos View Posthajde ljudi veceras hax-a...ali vise nas
Comment
Comment