da te gadjam sa 1 kompletusom Dreamy
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ledeni ti me razumes...salji lepinju da izlecim boli...
Hahahaha Bekam peva imam 30 i kusur a i dalje me zele ja verujem kad bi covek znao koja je pomama za njim na ovom forumu dosao bi barem na dan da se upozna sa svakim...Ja bih moje vreme ostavio tebi Saro jer te razumem, kad ti neko postane opsesija
Svi Bekama na avatar (ko nece ne mora ali bio bi lep gest prema coveku, toliko devojaka masta o njemu)
P. S. Gde je onaj Miko da mu objasnim ko je zensko
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostSaljem ga tebi, celog a na tebi je da odlucis da li ces neki deo da das Sari posto ga ona sanja nocima (godinama)Originally posted by Sara View PostNece nista stici do nje a kamoli do mene kad ces ti da ga razgrabis cim stigne, zelis Bekama samo za sebe.
Comment
-
Ajde ljudi bre Beksa na avatar
Condi podeli Beksa sa devojkama, budi smekerThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostJa bih moje vreme ostavio tebi Saro jer te razumem, kad ti neko postane opsesija
Svi Bekama na avatar (ko nece ne mora ali bio bi lep gest prema coveku, toliko devojaka masta o njemu)"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostNemojte da se lazemo, koliko devojaka masta toliko i muskaraca, mozda cak i prevagnjuju, kad bi jos svi priznali def bi prevladali."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Ja sam rekao da sam toliko dobar da cu sve da dam njima... Ja sam vise za neku Mariju Petronijevic Marija_Petronijevic---07.jpg ili Ivanu Spanovic ivana-spanovic.jpg
Comment
-
Originally posted by Sara View PostRazumes me? Dakle priznajes da si i sam opsednut Bekamom cim znas kako mi je. Toliko devojaka masta o njemu i jedan zenski petko.
Comment
-
-
Originally posted by Condition23 View PostZnao sam da ces to da kazes....I imam odgovor...razumem te jer sam bio opsednut sa par devojaka i svasta sam radio, posle cu da vam pricam situaciju za jednu pa sam popio korpu
Sacuvaj te price za neki drugi put, bilo bi previse za ovu noc"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
Comment