Nedostajace nam grudvanje, iako je sneg odavno prestao. Ledenko svrati ponekad, baci koju lepinjicu sa pretopom, fino je zapeci da ne dobijem salmonelu(jel se tako kaze) i nemoj da si lenj U zdravlje, i da Chelsea osvoji Ligu Sampiona. Ovo sam onako bezveze dodala, spamujem.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sara View PostNoto je dzentlmen mora se priznati, ipak mi je bio prvi saigrac na haxu od ekipe sa foruma. Dreamy idol cije staze slave pokusavam da pratim a Vlada je sampion samo da opet upadne u formu i moracete da progutate sve ove reci i osporavanja.
Prvi i najbolji saigrač, nikada više tako kvalitetnog saigrača nećeš imati. Vlada je šampion gdje liga bez briga, gdje ljudi nemaju ni tastaturu da igraju, ili ne znaju komande.
Djelovao sam kao papučar u onom trenutku, zalijepila se dreamy za mene, a ja je nemoćno gađam lopticom i opet ne uspijeva.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostPrvi i najbolji saigrač, nikada više tako kvalitetnog saigrača nećeš imati. Vlada je šampion gdje liga bez briga, gdje ljudi nemaju ni tastaturu da igraju, ili ne znaju komande.
Djelovao sam kao papučar u onom trenutku, zalijepila se dreamy za mene, a ja je nemoćno gađam lopticom i opet ne uspijeva.....
Comment
-
ozbiljno vam kazem kako se zavrse sutranje tekme u engleskoj Marko ode na odmor do avgusta kad pocne noca sezona premier lige,a vas 2 da se lepo dogovorimo kad da se okupimo kod Conditiona u Kv a bez brige Dreamy za tebe onakva da ces i prstice da pojedes
Comment
-
-
Originally posted by ledeni 80 View Postozbiljno vam kazem kako se zavrse sutranje tekme u engleskoj Marko ode na odmor do avgusta kad pocne noca sezona premier lige,a vas 2 da se lepo dogovorimo kad da se okupimo kod Conditiona u Kv a bez brige Dreamy za tebe onakva da ces i prstice da pojedes
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postlepo je kad si priznao
Comment
Comment