Profesionalac je kada hoće, ali je izgubila motiv. Kreće se vrhunski, naročito kada se treba lijepiti uz mene, tu je nenadmašna. Kako se krećem po klizavom haxu, možda promijenim nick u Goaterer
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ledeni 80 View Postsvako svog konja hvali
Originally posted by Condition23 View PostCigani bre
Originally posted by notorious View PostProfesionalac je kada hoće, ali je izgubila motiv. Kreće se vrhunski, naročito kada se treba lijepiti uz mene, tu je nenadmašna. Kako se krećem po klizavom haxu, možda promijenim nick u Goaterer....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostPazi foru, prvo sam se zalepila uz Vlajka jer mi ga nesto bilo zao, cuci sam u onom cosku, niko da mu pridje i da ga zagrli. Ja eto da ispadnem covek pridjem mu, a on se odmah uplasio. 'bem ti Crnogorca! Zato sam presla u tvoj tim. Razbijas cak i kada si pod ociglednim pritskom koji se dogadja usled mog prisustva, da ne kazem blizeg kontakta, ili ne daj boze neku grublju rec da iskoristim.sigpic
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostNe bih rekla. Eno i Sara realno moze svog konja Vladana da pohvali, pa nista. Ne dozvoljava joj obraz, principi."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
-
Originally posted by dreamy View PostPazi foru, prvo sam se zalepila uz Vlajka jer mi ga nesto bilo zao, cuci sam u onom cosku, niko da mu pridje i da ga zagrli. Ja eto da ispadnem covek pridjem mu, a on se odmah uplasio. 'bem ti Crnogorca! Zato sam presla u tvoj tim. Razbijas cak i kada si pod ociglednim pritskom koji se dogadja usled mog prisustva, da ne kazem blizeg kontakta, ili ne daj boze neku grublju rec da iskoristim.
Originally posted by Vladan View PostJesam li te zvao da dodjes u moju sobu? Nisi kao mogla da udjes, tu mi je sve jasno bilo, nisam nepametan.
Comment
-
Baby Fed, hahahahhahahhahah
Dobro ti Bojana nije tu, inace bi pao trajni ban
Ne lupaj gluposti, uzentao si se, i to je to. Zao mi je sto ce Sara da te provali i pre nego sto smo ocekivali.
Noto papucar? Ajte molim vas, noto covek zna kako da se ponasa.....
Comment
-
Noto je dzentlmen mora se priznati, ipak mi je bio prvi saigrac na haxu od ekipe sa foruma. Dreamy idol cije staze slave pokusavam da pratim a Vlada je sampion samo da opet upadne u formu i moracete da progutate sve ove reci i osporavanja."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postnarode mi se jos sutra druzimo ovde,a onda MARKO ode na odmor do pocetka nove sezone premier liga
Comment
Comment