mozda pokusava da ukrade neke njegove fore
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sara View PostCenim sto je Condi iskren i hrabar, treba imati petlju i izjaviti to ovako javno.
Evo ga cavo ledeni a evo ga i hleb/lepinja... Ledeni: ma pusti ih ove zene zaludjene i opsednute Bekamom ne znam ko je uopste poceo pricu o njemu
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostDobro dobro samo vi mene hvatajte u masinu ali odupirem se Sad vi prebacujete loptu na mene da bi skrenule svoje fantazije o njemu aha pa nisam ja veverica
Evo ga cavo ledeni a evo ga i hleb/lepinja... Ledeni: ma pusti ih ove zene zaludjene i opsednute Bekamom ne znam ko je uopste poceo pricu o njemu
Originally posted by ledeni 80 View Postmozda pokusava da ukrade neke njegove fore"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postda ga priupitamo Saro,al da nam kaze istinu inace
Originally posted by Vladan View Postpoznat je zahvaljujuci izgledu, jbs to. A ni to mi bas nije najasnije, pa oni po mom nekom shvatanju masu ljepsi"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Dzabe sto je limitiran kad ce da da gol iz slobodnjaka kad 'oces, kad ce da pogodi coveka u trepavicu nebitno da li je pas iz igre ili prekid jos + marketing za klub ludilo
Mene podrzava brat dreamy ona zna prave vrednosti a ti Saro sto si gledala sve Bekamove utakmice, reklame, imas njegov dres uramljen iznad kreveta o tome necemo da pricamo.
Ledeni brate da ti dodje Bekam onesvestio bi se sa sve uzickom lepinjom Odmah u KV..odmah
Comment
-
Comment