Čuj mator Ima jos najmanje 15 god najboljih u sebi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View PostAha pusti ti reklame gledas ti njega, nemoj da se lazemo i posvadjamo zbog sitnice ...Ja da sam zensko ne bih imao nista protiv ni da on ovako ,,mator'' ,,porazgovara'' sa mnomOriginally posted by Condition23 View PostNe drzim poster ociju mi nego sam ga oduvek gotivio...nikad za njega nisam ruznu rec rekao i kad su ga mnogi osporavali. Covek prelep a jos fudbalski genije
Jel vidis sta ti kaze atlosta ??sigpic
Comment
-
Ja sam procitala bome dosta njegovih ruznih ili bolje reći prljavih reči
A nznm Saro ni o kom golu pricas, ni dresu, ni sta je Real Madrid ali je on pravo dobar uvek bio i ostao, a nema boljih godina za musko od 35-45 ;), ondak je bio previse lep, sad je taman
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostSaro ja ti samo kazem kako jeste sad sto se ove muskarcine stezu i ne prihvataju realnost da je covek faca to je druga stvar
Sta ces, ne ispoljavaju svi svoje skrivene zelje kao ti.
Originally posted by altlosta View PostA nznm Saro ni o kom golu pricas, ni dresu, ni sta je Real Madrid"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Sara View PostSta ces, ne ispoljavaju svi svoje skrivene zelje kao ti.
P. S. Imam ja sta da gledam...na mom avataru vi gledajte Dejvida
Comment
-
Comment