haha brate,zlo bez kojeg se ne moze!..ja bi crka bez njiha to koliko prosipas na sundjer,i ja isto tako
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View Post
@ Olja U Kraljevu imam masinu a i da je nemam keva je zaduzena za sve Mani me se tih zajebanih preparata fazoni 3 kapljice milion tanjira jos + cuva ruke
Frosch!!!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
e ako si nas spustila sad cu da pocnem da vicem na ovu moju...Ej bre perem sudove non stop aaaa poludecu sudovi su deo mog zivota tanjir viljuska noz casa tanjir viljuska noz casa aaaaaa tanjir viljuska noz casa pocinjem da gubim razum aaa tanjir viljuska noz casaaaaa...
@ Olja izvini preterao sam oprosti mi nadam se da Frosch nece da se naljuti
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostA je l oseca jos neko manjak testosterona na temi?
Volim ove što "viču" na devojke, pogotovu preko foruma.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostE moja Olja samo ti mene bacaj u bedak sve vise i vise
@ Piperiska jedva cekam ta 2 trenutka (dizanje Mikija i stavljanje te lepotice na avatar) Mozda se od nje jos nesto podigne hahahahhahaha
Pa o tome se radiEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostAhahah, slusaj manijaka
Pa o tome se radi
Comment
-
Dupli na keca sta ima veze oprosteno mi je... Gledajte tatu fudbala a vi zene uzivajte u njegovom sarmu
http://www.mlssoccer.com/video/2012/...ores-free-kick
Comment
-
Comment