Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Чуо сам да има неки снимак како фудбалски тренер у италији удара бившег играча партизана мислим да се зове Смајлић ... заменио га тренер у току утакмице овај му нешто добацио и тренер скочи и одбоксује га у тунелу ..... има ли неко тај снимак?sigpic
Comment
-
Originally posted by Zika View PostЧуо сам да има неки снимак како фудбалски тренер у италији удара бившег играча партизана мислим да се зове Смајлић ... заменио га тренер у току утакмице овај му нешто добацио и тренер скочи и одбоксује га у тунелу ..... има ли неко тај снимак?
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostZnaci, nemoj da precerujes. Prestrog si. Nikad bolje fore, i inspiracije, nisam procitao, nego veceras... Pa tu ima tako originalnih stvari, mozda bas lokalnih, na nivou same brade korisnika fore (ono, nasmije se sam sebi u bradu, i niko vise), ..., da mozda neopravdano dajes "ocjenu"
Trudicu se da se obuzdam.
Sto se BiH tice treba ti pasos to i sam znas, valjda si toliko pametan
Ali dzaba tamo ides kad ne mozes dominirat', treba ti zivot da bi uspio u dominaciji, a vise je nego ocigledno da ga nemas. Ne samo ti, nego i ja. Bolje ti je $edi doma, a dominaciju prepusti iskusnim dominatorima. Onima koji nemaju po 5-6 duplih naloga na forumu ili fb. Dominacija je za svjetske ljude, za ljude koji su danas ovdje, sjutra preko okeana. Koji ne vise do 6h ujutro po foruma.sigpic
Comment
-
Takvog te volim... Manje ljubomornog, smirenijeg, realnijeg... To sve i nije bas lako ispuniti... Ali radis na tome, i to se broji.
Makao sam te, zbog kiksa, iz liste prijatelja. Ako nastavis da budes realniji, posteniji, kulturniji, vracam te...
ps. Da ne moz mi kod glavasa, preko protekcije, omoguciti potpis bar 1/4 dug? Zelio bih i ja da iskazem svoje neke ideje, ali ih bas, bas mnogo.
Comment
-
Kako nije? Pa ja nisam Crnogorac pa sam se valjao od smeha, ovo je onaj pravi sirovi humor.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment