Svi su razumjeli iz prve sem ti? Da nisi plava?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Baš o tome razmišljam, i vjerovatno smo tako zvali skoro sam siguran da je kocka, to se isto igralo u pm, nekada na prvu, a nekada je bilo da se može pimplati dok ne padne na zemlju, pa se samo iskusno spusti kraj linije a i zanimljivo je na teniskom terenu igrati preko mreže, to se i dan danas praktikuje
Comment
-
Jesu kocke... to je to Ovaj Vladan nekad ume i da lupi pa ostane ziv... Ja se ipak te igre ne secam.. naziva se secam, sve to mirise na poznato, ali ne bih znala detalje... Pitacu sutra klince iz kraja, ovi kod mene su jos uvek koliko toliko normalni pa ih vidjam napolju...
I necu da sklonim svoju sliku, totalno sam kul....
Comment
-
Originally posted by notorious View PostBaš o tome razmišljam, i vjerovatno smo tako zvali skoro sam siguran da je kocka, to se isto igralo u pm, nekada na prvu, a nekada je bilo da se može pimplati dok ne padne na zemlju, pa se samo iskusno spusti kraj linije a i zanimljivo je na teniskom terenu igrati preko mreže, to se i dan danas praktikuje
A i skolicu smo skola zvali.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMa u parovima na prvi dodir jedino tako priznajem i 4 polja svako za sebe isto ok.
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostMi smo skolicu zvali skolica...
E pa odoh ja da spavam jer cu u suprotnom napraviti jedno veliko njsr ako odem do frizidera.. laku noc svima
Comment
Comment