Originally posted by shminka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Haaaa i mi smo igrali Sandokana
to su bila vremena...kad si posle skole isao pravo u park, nismo se ni culi telefonom jer se to znalo, svi smo u parku do mraka. Sada, u Pioniru je guzva jedino kad je neka utakmica. Nema dece uopste, cak ni kad je sneg, na sankanjuin another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostMa Firenca je bila ok, Napulj je bio bolji mnogo, vrele Italijanke na sve strane
Al brate rekli smo da je Odesa nenadjebiva, secas li se kakve su Ukrajnikesigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostHaaaa i mi smo igrali Sandokana
to su bila vremena...kad si posle skole isao pravo u park, nismo se ni culi telefonom jer se to znalo, svi smo u parku do mraka. Sada, u Pioniru je guzva jedino kad je neka utakmica. Nema dece uopste, cak ni kad je sneg, na sankanjusigpic
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostAu Ukrajinke bile ne ponovile se ona jedna je pljugala u flautu 3 dana bez prestanka jedva su me u zive vratili
Lepa su to vremena bila.
Brat Gangara u glavnoj ulozi, epizoda - "Dominiranje po Starom kontinentu"There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostVladane a zaboravili ste igru crvene rukaviceako se ko seca
Originally posted by Dale View PostEma rok , ema rok , teo teo , tip tip tip JHAAHAHHAAHHAHAHAHAHsigpic
Comment
Comment