Nego kompjuterski strucnjaci kako da rijesim problem sa fleskom.Citav dan sam guglao,instalirao neke programe i nista.Kad ocu da je formatiram ili da nesto prebacim na nju pise mi da je write protected.To mi se prije desavalo isto ali sam imao kao mali prekidac na fleski(flesci mandopis ne koristim kako bi trebalo) i tako bih je write protectedovao i write unprotectedovao.Medjum ova nema prekidac,bar ne meni vidljiv.Radila je prekjuce.
Nikad ne koristim onaj safe mod da je izbacim,mozda bih trebao da pocnem
Samo mi nemojte predlat' da kucam regidt i da picim u sistem,pravim novi folder,brisem i slicno,to stvarno necu cinjet' za 5 eura,nema nista na nju.Zajebacu komp budem li to cinio tacno znam.Ada znam se odlicno.
Je li moguce da nema neki program ovo ono,u danasnjem dobu takav problem da se ne moze rijesit' uz pomoc programa no moram cudo od kompjutera cinjet'.Svasta.
Nikad ne koristim onaj safe mod da je izbacim,mozda bih trebao da pocnem
Samo mi nemojte predlat' da kucam regidt i da picim u sistem,pravim novi folder,brisem i slicno,to stvarno necu cinjet' za 5 eura,nema nista na nju.Zajebacu komp budem li to cinio tacno znam.Ada znam se odlicno.
Je li moguce da nema neki program ovo ono,u danasnjem dobu takav problem da se ne moze rijesit' uz pomoc programa no moram cudo od kompjutera cinjet'.Svasta.
Comment