Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Veceras je na vijestima kod nas bilo da Vodja vec fali 7 dana i ako ga ko primjeti da javi u najblizu policijsku postaju.Strah me da ga Amerikanci nisu oteli da bude admin na njihovim forumimaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostSram da te bude.Niko ne moze biti kralj pored KoMANDAnta.Mi smo obicni podanici i to vrlo losi.KoMANDAnt zasluzuje mnogo bolje od nas,mnogo bolje!!!Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kada Manda pogleda u nebo oblaci počnu da se znoje. Neki to zovu kiša.
Koliko Manda moze uradit sklekova?Sve.
Manda koristi samo jedan kineski štapić.
Manda zna poslednju cifru broja "PI"
Manda je sam sebe držao na krštenju.
Manda je popio vodu iz cesme na ex.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
I to je nesto Rossonero!
Napisite nesto na zidu naseg kralja,naseg cara.Napisite kako se osjecate bez njega na forumu.Znamo svi kako
http://www.sportklub.info/forum/members/70-mandasigpic
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostEvo za pocetak avatar sam promjenio , a ostalo cu pokazati rijecima.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Pa gdje cu zid zaboravit
Iz srca sam ono napisao.
Originally posted by AK47 View PostOprostit ce Manda,ne zna Vladan tu njegovu stranu,pa da ne oprasta nas s fudbala ne bi ni bilo...mijenjas se svaka cast,ali moram da primjetim da nema vasih(ne samo tvojih,uopsteno govorim) komentara na zidu profila naseg milog vodje
Comment
Comment