Tu grupu je napravio jedan tip... O njemu se ne govori, o njemu se ne razmislja, u njega se ne sumnja... Za njega se jednostavno zna da postoji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by M_G_S View PostTu grupu je napravio jedan tip... O njemu se ne govori, o njemu se ne razmislja, u njega se ne sumnja... Za njega se jednostavno zna da postoji.
Telo ostaje u stanju kretanja ili mirovanja sve dok ga drugo telo ili sila ne natera da to stanje promeni - Jel ovo bese drugi Njutnov?
@ asprilja kao i uvek najveci samo za tebe....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostMoracu da ga upoznam.. neki kul tip izgleda? prihvatila sam poziv, zainteresovale me te teorije relativiteta, ti zakoni metafizike i ostalo...
Telo ostaje u stanju kretanja ili mirovanja sve dok ga drugo telo ili sila ne natera da to stanje promeni - Jel ovo bese drugi Njutnov?
@ asprilja kao i uvek najveci samo za tebe
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNjutn sisica, nek mami prodaje te jeftine fore.
Drimi
Originally posted by hamza_TM87 View PostPrvi ;)
Marate dragi,
ako citas ovaj forum, znaj da te oduvek volim. Sad te evo folowujem i na twitiju, u nadi da ces me primetiti. Zelela bih da popricamo o 1. Njutnovom zakonu, i o tim telima u stanju mirovanja i kretanja, sigurna sam da ces ti to da mi razjasnis. S postovanjem, Drimi, ljubav tvog zivota. Samo jos nisi to shvatio. Ali lagano...
Evo, preslusaj pesmicu, nastavljam u dobrom ritmu:
Last edited by dreamy; 22-02-12, 13:51.....
Comment
-
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Živ je SPAM
De si tuto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
Comment