Welcome back Noto! A sto se tice tih vrijedanja, ko abe jenjo adale bunjo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako je iko dovlican i podmukao ovde to sam ja.
Ako mi poverite neku tajnu svi ce je znati, pre sam te stvari radio nesvesno sada sve radim proracunato, smisljeno zbog nekog zlog cilja.
Uglavnom misle da sam budala, kao neki admini ovde koji to i iznose u javnost tj govore drugima, i to je ok jer sam i ja uvek voleo da potkacim preko drugog, lakse je tako, nije vise u fazonu reci u lice. To im ne zameram. Ne mislim na Bojanu i Maca.
Ovde mi niko nije drug niti se tako moze nazvati, nikoga ne cenim, smatram da se sve vrti oko mene, da sam najpametniji, najlepsi, otuda i proizilazi ta dvolicnost, cilj mi je svima da se uvucem u bulju kako bi jednog dana bio na funkciji, svi ostali ste samo obicni statisti u mom filmu.
It' Truman Show. Nije to tematika ali ono.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAko je iko dovlican i podmukao ovde to sam ja.
Ako mi poverite neku tajnu svi ce je znati, pre sam te stvari radio nesvesno sada sve radim proracunato, smisljeno zbog nekog zlog cilja.
Uglavnom misle da sam budala, kao neki admini ovde koji to i iznose u javnost tj govore drugima, i to je ok jer sam i ja uvek voleo da potkacim preko drugog, lakse je tako, nije vise u fazonu reci u lice. To im ne zameram. Ne mislim na Bojanu i Maca.
Ovde mi niko nije drug niti se tako moze nazvati, nikoga ne cenim, smatram da se sve vrti oko mene, da sam najpametniji, najlepsi, otuda i proizilazi ta dvolicnost, cilj mi je svima da se uvucem u bulju kako bi jednog dana bio na funkciji, svi ostali ste samo obicni statisti u mom filmu.
It' Truman Show. Nije to tematika ali ono.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAko je iko dovlican i podmukao ovde to sam ja.
It' Truman Show. Nije to tematika ali ono.
Comment
-
Jeste ovaj Tadbas totalno nezanimljiva tema, ali ne znam gde bih drugo pitala nesto, a bas me interesuje...
Zasto ne mogu da vidim od koga mi je stigao poziv za grupu?
Imam neku notifikaciju, kaze poziv za "Lepe", pa cisto da vidim ko je to bio duhovit?....
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostNajver od onog ko je spravio grupu ;)
P.S. koga interesuje, Marat Safin na tw , mada i nije nes zanimljiv... ili u prevodu... jos ni jednu sliku nije postavio
Ma koga bi jos interesovao Marat Safin, boš sacuvaj... Salji link!
Originally posted by hamza_TM87 View PostDreamy a japanski IQ?....
Comment
-
Srpska majka konacno na slobodi. Posle niza laznih optuzbi i medijskog linca na majku nad majkama svih majki od majcinih majki, srpska majka je izasla iz matice srpske i sada slobodno dominira ulicama prestonice. Idemo sada opet, 100 soma Marakana, 200 soma Usce, milionisedamstopedesetsest hiljada kod Sajma.
Svetlana gazi ih sve !
Cuj prvi maj
Comment
Comment