Cuvajte se vi dreamy,ko zna sta moze prilijepiti javno cak i ono sto i nema u prepisci sa frajerom,ma ko to bio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by M_G_S View PostNeces pogrijesiti. Coa je mozda mladji od tebe koju godinu. Mozda mu mozes biti i starija sestra, kao uostalom i meni, ali je veoma zreo i rasan. Kad je mogla ona Mur s onim ljigom Kačerom, a mogla mu je majka bit', u nekim situacijama i baba, ne vidim razlog zasto Coa ne bi dobio fer sansu.
Inace dreamy, koliki je red za taj tvoj FB? Jel kao red penzosa ispred poste, ili kao red klinaca ispred kluba VIP?
Comment
-
Originally posted by Duka View PostCuvajte se vi dreamy,ko zna sta moze prilijepiti javno cak i ono sto i nema u prepisci sa frajerom,ma ko to bio
dreamy je jedna "fine lady". Cak se usudjujem reci da je tvoj tip cure...
Comment
-
Kakav fejs koja ste deca, aj Drimi na neku laganu vecericu u Dorijan Grej, neki sampanjac po izboru kao aperitiv, recimo neka riba rolovana i posirana sa spanacem i file paniran u kukuruznom brasnu, sve to servirano sa spagetima i povrcem u sosu od gambora posle kao dezert neki Oskar Vajld ili Tiramisu, a ?Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostAl' zato 'ocu ja. Aj dreamy posalji svojoj asistentkinji u inbox link
Originally posted by Duka View PostCuvajte se vi dreamy,ko zna sta moze prilijepiti javno cak i ono sto i nema u prepisci sa frajerom,ma ko to bio
Originally posted by Vanja #66 View PostInace dreamy, koliki je red za taj tvoj FB? Jel kao red penzosa ispred poste, ili kao red klinaca ispred kluba VIP?
Originally posted by M_G_S View PostNemoj tako Duka. Ovo s Acom je sala, a i on je u neku ruku dao pristanak na istu.
dreamy je jedna "fine lady". Cak se usudjujem reci da je tvoj tip cure.......
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostKakav fejs koja ste deca, aj Drimi na neku laganu vecericu u Dorijan Grej, neki sampanjac po izboru kao aperitiv, recimo neka riba rolovana i posirana sa spanacem i file paniran u kukuruznom brasnu, sve to servirano sa spagetima i povrcem u sosu od gambora posle kao dezert neki Oskar Vajld ili Tiramisu, a ?....
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostKakav fejs koja ste deca, aj Drimi na neku laganu vecericu u Dorijan Grej, neki sampanjac po izboru kao aperitiv, recimo neka riba rolovana i posirana sa spanacem i file paniran u kukuruznom brasnu, sve to servirano sa spagetima i povrcem u sosu od gambora posle kao dezert neki Oskar Vajld ili Tiramisu, a ?
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View Postja ti OPET kazem kolega,uradi to,pa onda pricha;)Cuj prvi maj
Comment
-
Naravno da je to ta pricha..ali ja ti OPET kazem...odradi to,pa onda pricha;) nisam se ja u camac rodio,brate ja sam frajer sa stilom,ako vec moras da iznosis nesto na moj racun i to bla bla je sve suvisno..samo taj dozivljaj i kreiraj LIVE;)
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment