Da ne duljimo pricu, tuta za precednika je poslednja ponuda! Ima li protivnika? Ne, tako sam i mislio...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Indigo View PostNaravno da ne samo ti i ja i nasi britki umovi
Samo da znas, ja ne gubim
Originally posted by Miss Poison View PostKako Indigo hoce suptilno da dobije fb... Uci, Aco, uci
Originally posted by M_G_S View PostPrevise spama ljudi
Dajte neke analize. Veceras toliko toga dobrog. Liga Evrope i ManUTD u pohodu na jos jedan veliki trofej. Toliko tenisa. Delpo, Sardi, Verdasko, Berlok, ..., i poslastica veceri, Bartoli.
Dajte malo vise ozbiljnosti.....
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinpa jati nju nine poznam
nisam imao tu čaas
al
ako treba mal dusmanjim sovom zajebamcijom od zeki
ako teto neurira
ti samo reci
nije problem
smanjiću izmesta
pa znaš ti mene kolko sam tija fin kurturat i torelantan
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
a za zajebamciju, ne sećam se dasam
to spominjaoukonteksutalnom stilu
moga gornjeg izlaganja, auvezu
dolenavedenoga
brebre, tisi bre zaboravat skroznaskroz
pa
Jessiga, je jel, ona svelikim cicama, jel
od koje zeka roger izgubirazum skroz
100odsto.
pa ona tije maltene, njegov jel,
alteregoizam, onako fjordovski rečeno,
kad je onomad uone njegove zapise
naveo dato svepolazi jel, iz glavi
zajebancija nasjeodržala, njojzi i hvala
Comment
-
Evo par dana sjedim u pomracinu.Rekli su nam da stedimo ako ocemo da imamo struje i narednih dana.Stedim jer tako treba,iako vidim komsiju Darka da drzi upaljeno svijetlo ispred kuce.Pitah ga danas Da$a sto je ono svijetlo po svu noc upaljeno kad se ja skoro polomih jutros do kupatila posto se prst pred okom ne vidi,moga' bi vala i ti malo pristedjet'.Kaze on necu ja napravit' neku razliku.Kad bi svi tako razmisljali nikad ne bi imali struje Darko.No to ce Darku na obraz,ja i ovim putem molim sve clanove iz CG da ugase bar po jednu sijalicu,a ako ste ljudurine ka' ja izgasite svaku,pa kao nekad sto su ljudi zivjeli,u mraku.Plazma,LCD,kablovska ili satelitska,lap top,komp i pod steriku.Nije to vrijeme ni lose bilo.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostEvo par dana sjedim u pomracinu.Rekli su nam da stedimo ako ocemo da imamo struje i narednih dana.Stedim jer tako treba,iako vidim komsiju Darka da drzi upaljeno svijetlo ispred kuce.Pitah ga danas Da$a sto je ono svijetlo po svu noc upaljeno kad se ja skoro polomih jutros do kupatila posto se prst pred okom ne vidi,moga' bi vala i ti malo pristedjet'.Kaze on necu ja napravit' neku razliku.Kad bi svi tako razmisljali nikad ne bi imali struje Darko.No to ce Darku na obraz,ja i ovim putem molim sve clanove iz CG da ugase bar po jednu sijalicu,a ako ste ljudurine ka' ja izgasite svaku,pa kao nekad sto su ljudi zivjeli,u mraku.Plazma,LCD,kablovska ili satelitska,lap top,komp i pod steriku.Nije to vrijeme ni lose bilo.....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostOpet ponavljam, nemoj posle da te bude sramotica
Nema tu suptilno, ja sam za varijantu da fotografisemo rezultat, pa da okacimo ovde, koji crni fb... Nije problem dozvoliti nekome da te doda na fb, problemje posle ga skinuti sa grbace
Screenshot je kevaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Kaj se ovde događa?
A, da, i dalje je aktuelna Mltivita..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nego, Indigo?... Dobi li ti neku opkladu ovde ili sam nešto pomešala?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dobio sam ja 4 opklade ali nisu hteli da je ispostuju zato sto sam bio bezobrazan, tako kazuThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostLjudi, koja je fora sa Multivitom i Vlatkom?
A ti Indigo, imas sajt www.slagalica.tv, tu udjes preko fb ili kako god, odigras igru sa danasnjim datumom, ufotkas sve to, postavis ovde rezultat i onda cu ja u zavisnosti od tvog rezultata da RAZMISLIM hocu li okaciti svoj, jer ne bih javno da te blamiram, ja sam dobra dusa.....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostBila je neka fora ranije, ali toliko je isforsirana da nam je Vladan pobegao zbog toga, pa ovim putem molim Ivana da predje na nesto drugo, sta god to bilo
A ti Indigo, imas sajt www.slagalica.tv, tu udjes preko fb ili kako god, odigras igru sa danasnjim datumom, ufotkas sve to, postavis ovde rezultat i onda cu ja u zavisnosti od tvog rezultata da RAZMISLIM hocu li okaciti svoj, jer ne bih javno da te blamiram, ja sam dobra dusa.
Evo, necu vise...Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostAjde dobro, kada me je Sanjalica zamolila, onda moram to da ispostujem...
Evo, necu vise.......
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostDobar si ti momak, Ivane Piperu. Pa ti si daleko iznad nekih koji su stariji i po 5 godina, mozes lekcije da im drzis u kulturi ponasanja, pismenosti, postovanju dama. Samo tako nastavi i nemas brige.
Everything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment