Samo medju metalcima ima sektasa, zamisli ti tu vrstu muzike gde su pola njih sektasi, evo priznaje Mis Pojzon, voimja oca
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by zdravkelja View PostNema
Ceca&Rihanna > Metalika, ceo metal, pank, hard rok, dve trecine kantrija.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostPola pesama Cece pregledanije. A jedna pesma od Rijane ili Nicki Minaj ima vise pregleda nego sve pesme Metalike zajedno. Znaci nije logicno da ste vas par u pravu, a da smo svi mi zatucani.
Ceca&Rihanna > Metalika, ceo metal, pank, hard rok, dve trecine kantrija.
Originally posted by Miss Poison View PostE kad bi broj pregleda na YTu bio mjerilo kvaliteta muzike... Mogu ti garantovati da taj neki broj pregleda koji Ceca ima, taj isti broj ljudi je cuo NEM, iako to nije zabiljezeno na YTuMistakes make us who we are.
Comment
-
Metaliku ne slusam,ali to sto su uradili za sve ove godine je vrijedno divljenja! Vise volim npr Rammstein i gootivniji su mi
a sto se cece tiche,ima glas fantastican i njena muzika i njen rad uopsteno se drasticno razlikuje od bilo kog drugog u rangu narodne muzike;)
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by altlosta View Post
Tekst je toliko komplexan da ne mogu da ti objasnim ceo u jednom postu, i sve je samo ne sektaski... ;)
Comment
-
Originally posted by tuta bugarin
"
ukratko:
ilme ženi
il tamburu kupi
u nešta se udarati mora
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
"
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNe znam da li sad trolujes ili ne, nije ni bitno... Nisi upoznata sa radom Damiana cim mozes da kazes da je tekst sektaski... Tekst je prikazivanje sveg loseg u svetu takvim kako jeste, prica o "napretku" civilazicije, a napretka nema jer su oni iznad nas obicnih ljudi postali odvratni i perverzni. Nije bitno koja vera, koji narod, medju svima ima korumpiranih, svi su podjednako odvratni, a mi ratujemo jedni protiv drugih sa imenima Bogova na usnama, ubijamo se medjusobno samo jer mislimo da smo samo mi u pravu... Ovo mozda nema previse logike nama, ali ima u Americi.
Tekst je toliko komplexan da ne mogu da ti objasnim ceo u jednom postu, i sve je samo ne sektaski... ;)
Comment
-
Vi jos o "sektasima"? Hvala Bogu pa mi je komp bio pokvaren
Ne mislim da su rokeri i metalci narkomani i sektasi.Imam drugare koji to slusaju i sasvim su normalni ljudi.Isto tako imam i gomilu drugara koji slusaju onaj bas bas turbo folk ali su takodje fenomenalne osobe.Ne moze po muzici gledati ko je kakav,manite se toga.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
Comment