Originally posted by dreamy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vanja #66 View PostGotovo, tvoj sam, uzmi me, radi samnom sta ti je volja...Mistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostGotovo, tvoj sam, uzmi me, radi samnom sta ti je volja...
Ko mi je kriv kad sam stavila original sliku, i kad me Aca udavi za fejsbuk. Sama sam pojela svoj izmet, da budem fina da ne kazem govna....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostJa sam po prirodi optimista, vraticemo ovaj forum na noge vojnicke, ne zvala se ja MISS DREAMY. Verujem u vas!
Inače, verujem i ja u vas.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by dreamy View Posthahahahahahaahah, big like za ovo! Silnu ideju dobih! Ajde napravite grupu dreamy's bitches, uzimam vas sve pod svoje, machici. Mijau
Ko mi je kriv kad sam stavila original sliku, i kad me Aca udavi za fejsbuk. Sama sam pojela svoj izmet, da budem fina da ne kazem govna
Ako te ja pocnem daviti trazices od admina da ti blokiraju inbox, pa sta mislis ko je ucio COu da bude tako nekulturan i dosadan
@Miss to je mnogo vise od ljubaviThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by dreamy View Posthahahahahahaahah, big like za ovo! Silnu ideju dobih! Ajde napravite grupu dreamy's bitches, uzimam vas sve pod svoje, machici. Mijau
Ko mi je kriv kad sam stavila original sliku, i kad me Aca udavi za fejsbuk. Sama sam pojela svoj izmet, da budem fina da ne kazem govna
0:17...
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostNeka ljubav se radja Ako, ako, nije nista odavno bilo, od JC-a i RRV, i biceta i mene I ovoga necega cudnog izmedju Indiga i Ace, jos nijesam skontala sta je to
Originally posted by miloolja View PostVerujem da jesi. Bila sam i ja.
Inače, verujem i ja u vas.
Salu na stranu, bice to sve cool. Verujemo i mi u nas. U Nadu i Veru takodje. One su nam ovde omiljeni likovi. I multivita, izvinjavam se.....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostJa sam svoju ljubav vec razvila, ko prvi devojci, njemu devojka.. ali ostali su dobrodosli u gorepomenutu grupicu(ako nece fb da mi traze k'o Coa svaki dan po 16 puta, hahah
Edit: Meni nema grupeMistakes make us who we are.
Comment
-
Portugal... There is no substitution...
Originally posted by Miss Poison View PostNeka ljubav se radja Ako, ako, nije nista odavno bilo, od JC-a i RRV, i biceta i mene I ovoga necega cudnog izmedju Indiga i Ace, jos nijesam skontala sta je to
Comment
Comment