Originally posted by dreamy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AcaGrobar View PostMa naravno. Novu godinu,Bozic,srpsku novu godinu,kinesku novu godinu,azerbejdzansku novu godinu,samoansku novu godinu,nikaragvansku novu godinu...krstenja,svadbe,slave,rodjendani...sve u svemu,malo samo
Kao sto se da primijetiti, i sada je pijan. Jesam li u pravu?Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
-
Originally posted by AcaGrobar View PostDa.Kirgistanska nova je,pa se slavilo malo...
Ja cekam ovu Turdzikistansku, najavili su je, bice za nekoliko dana. Planiram da se provedem ko nikad u zivotu
Opa, dreamy, jubilarni 100-ti post. Svaka cast! I to treba proslaviti.
@ dreamy
Zasto smo te razocarali? Mi smo posteni momci
Mi smo sportisti. To jest ja, za ovog party man-a ne mogu nista da garantujemLast edited by Drunken Whaler; 28-01-12, 02:23.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View Post
Kao sto se da primijetiti, i sada je pijan. Jesam li u pravu?
Hvala Ivane.. aj' moze meni jedan vinjak! Znam ko ce se pridruziti, da ne pijem sama.. Pivo nesto ne volimLast edited by dreamy; 28-01-12, 02:33.....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostJa ne bih, nego mi javio u inbox da je pio pivo Odmah se pohvalio
Hiperaktivan je mnogo danas. Vjerovatno se uzbudio kad je cuo da su neke promocije piva nocas, sto je, ocigledno- iskoristio.
A sad da ga vidis kako spava u zagrljaju sa plisanim medom, rekao bi covjek da on nikad pivo ni pogledao ne bi. A on, ne da pije, nego se ubijaEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
-
Originally posted by dreamy View PostJa ne bih, nego mi javio u inbox da je pio pivo Odmah se pohvalio
Hvala Ivane.. aj' moze meni jedan vinjak! Znam ko ce se pridruziti, da ne pijem sama.. Pivo nesto ne volim
Da pijemo Multivitu, pridruzio bi nam se- Vladan
Da pijemo pivo, pridruzio bi nam se- Aca
Da pijemo Sommersby, pridruzila bi nam se- Shardonnay
Za vinjak nemam ideju... Zasto mislim da bi to bio opet VladanLast edited by Drunken Whaler; 28-01-12, 03:00.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostHmmmmm
Da pijemo Multivitu, pridruzio bi nam se- Vladan
Da pijemo pivo, pridruzio bi nam se- Aca
Da pijemo Sommersby, pridruzila bi nam se- Sharonnay
Za vinjak nemam ideju... Zasto mislim da bi to bio opet Vladan
A sada laku noc.. sutta nastavljamo sa alkoholom.. ima ovde iskusnijih koji bi mogli nesto vise reci na tu temu.. Pogotovo ovi za vinjak i pivo....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostNe znam zasto mislim da si opet u pravu
A sada laku noc.. sutta nastavljamo sa alkoholom.. ima ovde iskusnijih koji bi mogli nesto vise reci na tu temu.. Pogotovo ovi za vinjak i pivo
Po cemu su oni iskusniji?Everything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment