Kad nisam pri parama onda skijam u leru, ne punim gasom, nono. Volim i sa devojkom da skijam, to mi je isto gust
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostNeka Zix samo tako nastavi, mašina za kukanje ne mogu sve sam. Meni je još uživanje spomenuti usput teži žrijeb ili bilo šta drugo, ne bi li skočio neki Gotererovac, i po pravilu uvijek neko skoči Sport je to, svi su oni profesionalci, protivnici na ovom nivou su manje više isti, kao da ja nisam svjestan toga. Nisam očekivao da će se Gandalf upecati, za drugog je očekivano
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Di je Fladan? Nije valjda opet mučko Multivitu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDi je Fladan? Nije valjda opet mučko Multivitu.
Ma kakvu Multivitu,mozda kad nedje upadnem u depresiju,previse sam dobro raspolozen i srecan da bi sad pio otrove.Samo alkoholni dolaze u obzir ovih dana,a od njih se nikad nisam otrovao,nikad me nisu iznevjerili
Ne stigoh da izbacim nijednu mudrost danas
Evo nesto na brzinu
Gledam,dakle vidim
Pametan covjek ce naci nacin
Djevojcice ja opet postujem kad tebe nema jesi cula
Jos 1203
Cutim,dakle ne govorimsigpic
Comment
-
Da nije neko zainteresovan da igra Fudbalsku h2h ligu?
Evo pravila:
http://www.sportklub.info/forum/thre...-i-H2H-ligu-SK!
<--- Ignorisite ovo prvo, samo ovo boldovano citajte.
Ne bi trebalo da vam bude tesko, samo morate da izdvojite minut da postavite rezultate.
Na pm mi se javite ako ocete da igrate.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostDjevojcice ja opet postujem kad tebe nema jesi cula
Jos 1203
Cutim,dakle ne govorim
nisi dobar
moj doprinos - Rogerovac sam, dakle navijam za Rogera.Last edited by Shardonnay; 26-01-12, 23:06.in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Kako preživeti sutrašnji dan?
TRI polufinala, za TRI trofeja:
1. u 9.30 Novak vs. Marej
2. u 18.00 Srbija vs. Italija
3. u 20.15 Srbija vs. Hrvatskasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment