Originally posted by Vanja #66
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostNaravno, mala je plata Moderatora.
Comment
-
Originally posted by Alen View Postahahahhahahahaahahahahahah dobra ti je ova placem od smijeha ahhahahahahaha xaxaxaaxaxa
Mogli bi malo da o'ladite sa tim prozivkama i da pustite momka da radi svoj posao.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostUuuuuuuuuu, ambiciozno! Bokili, cuvaj se, zaposlila si konkurenciju! Ko zna zasto je to dobro, mozda je sve ovo isplanirala, kako bi mogla malo da odmori... Opasna je igracica Bokili, licno sam se u to uverio...
Originally posted by Alen View Postti si jako pametan pocascen sam sto pricam sa jednim gospodonom
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostAmbiociozan decko u usponu. A je l' ti nije palo na pamet da imamo dogovor ja i Bojana? Sto mora da znaci da smo konkurencija?
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostPa to sam i napomenuo... Sad koliko si ti ucestvovao, to znate vas dvoje, mi mozemo samo da nagadjamo. I kakve je sve to dogovore podrazumevalo, i kolicinu novca, da li se placa u naturi... E, vidis to u naturi bi trebao da razmislis, sad je zima, dobro bi ti dosla jedna socna, masna... Sa adidas prugicama, red mesa, red masti... Uf, kako volim dobru slaninu...
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostSamo kes na ruke.
Elem, Nikola, sta ima kod tebe, kako zivot?
Originally posted by miloolja View PostVladane, prosvetli me, šta to brojiš?
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostVladane, prosvetli me, šta to brojiš?
Shardo jesam li ti rekao da cu morati da objasnjavam i da cu tako trositi dragocjene postove a ti kazes neces
Jos 1230
Cutim,dakle ne govorimsigpic
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostDobro je, ne bunim se, hvala na pitanju.
Ja evo zivotarim, kuckam, reckam, lupam i tako u krug... Dok ne nadjem blago, hvala na pitanju...
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostBrojim postove.Kade dodjem do nule(30000) trebalo bi da se povucem.
Shardo jesam li ti rekao da cu morati da objasnjavam i da cu tako trositi dragocjene postove a ti kazes neces
Jos 1230
Cutim,dakle ne govorim
Mada nije mi jasno što se povlačiš? Neko te dirao ili ideš na bolju f-ju, negde?
I ne moraš da mi odgovoriš, mislim nemoj da se mučiš, ima ovde ko će umesto tebe.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment